dimarts, 13 de juliol del 2010

'LA VIDA EN UN DIA' DEL SR. RIDLEY SCOTT

·
Cada cop està més confirmat que les obres fundacionals Blade Runner i Alien no van ser dirigides pel sr. Ridley Scott, sinó per algún cosí o familiar pròxim ... tenint en compte per on va la seva carrera cinematogràfica últimament. Sí, sí, us ho podeu agafar com a broma, però les obres mestres que us cito no poden ser dirigides per la mateixa persona; tota la creativitat, innovació, estètica puntera, capacitat de creació de mite i aire d'obra mestra que en elles resideix està a anys llums del que esta fent actualment el sr. Ridley Scott.
·
Al sr. Scott ara se li ha encès una bombeta creativa i està engegant (amb la col·laboració de Kevin Macdonald, jove director d'El último Rey de Escocia) un projecte curiós: 'La vida en un dia'.
·
La seva proposta és que els/les internautes filmin un dia de la seva vida -el 24 de juliol- i ho pengin a youtube (a www.youtube.com/lifeinaday). De tots els vídeos 'penjats' d'arreu del món els dos directors muntaran un llargmetratge documental amb les vides de la gent durant un dia. Òbviament, no podran sortir tots els vídeos rebuts, es triaran aquells millors i el nom dels/les autors/es apareixeran als títols de crèdit com a codirectors/es. D'entre aquests, es triaran 20 escollits per a assistir a l'estrena de La Vida en un dia en el Festival de Sundance de l'any vinent.
·
Certament, el projecte significa un nou pas endavant en l'àmbit del rodatge col·laboratiu i una petita càpsula del temps de com era la vida un 24 de juliol de 2010... haurà recuperat el sr. Scott la creativitat d'altres temps? serà tot idea del sr. Macdonald i Ridley n'és comparsa i reclam publicitari, només?
·
Us animeu a participar??!!!
·
Aquí us deixo el vídeo promocional:
·

6 comentaris:

Laura ha dit...

has dit "certament". :-P

Ciutadà K ha dit...

són petits homenatges... bueno, l'homenatge correcte seria 'ciertamente', eh?? :P

Què, Polita? T'animes a fer un vídeo per al Ridley Scott? :)

Laura ha dit...

sí, seria "ciertamente".

ui, crec que no m'hi animo, no... com a molt deixaria una càmera a casa un dia per gravar què fa el bitxo, que pot ser curiós de veure, també (ahir em vaig trobar una hello kitty ofegada al platet de l'aigua, semblava un cadàver :-S).

i tu? que ho faràs? n'ets capaç, oi?

Ciutadà K ha dit...

Ui, sí, capaços ho som! i tant!

potser sí que ens animem! m'imagino quelcom en plan 'Família K' ...

:)

Ciutadà K ha dit...

La imatge de la Hello Kitty ofegada al platet de l'aigua és potent, eh??? :S

Laura ha dit...

pobreta... sí!