dimarts, 12 de juny del 2018

mónFILMAT 2018 (2): KINO TARRAGONIK


Resultat d'imatges de kino tarragonik 2018Com cada any, dins de mónFILMAT, s'inclou l'experiència Kino Tarragonik; una activitat que per les seves característiques s'adapta perfectament als objectius del nostre Festival.

Kino Tarragonik és l'implementació del Kino Kabaret (moviment nascut el 1999 a Montreal) a Catalunya. Durant 3 dies una trentena de participants (persones d'aquí però també internacionals) viuen i conviuen en el cor del Delta (Balada) per a que en grups de 4 ó 5 persones i cadascun assumint un rol en la producció (guionista, director/a, actor/iu, operador/a de càmera...) acabin realitzant un curtmetratge. 

Kino Tarragonik aquest any tindrà lloc els dies 29 i 30 de juny i l'1 de juliol; aquest darrer dia a les 22:00 seran projectats els curtmetratges realitzats a l'espai de projecció de mónFILMAT: el Casino d'Amposta. 

Com a novetat, aquest any l'activitat kinoite es complementarà amb un workshop impartit per Julius Valve: Creative Sound and Music in Film que tindrà lloc diumenge 01/07 al matí i obert al públic en general (només cal fer inscripció prèvia a: infotarragonik@gmail.com)

Queden poques places per al Kino Tarragonik 2018, per tant, si tens una idea per a un curt o sempre has volgut formar part d'una producció audiovisual i no ho has fet mai: a què esperes?