dilluns, 31 de març del 2008

GOLDBERG + CROSSFIELD + ODYSSEY...

Avui ens informem a la premsa de dues activitats culturals interessants a BCN: l'estrena de l'obra 'Goldberg' (al Mercat de les Flors), espectacle de dansa creat, dirigit i interpretat per Ferran Carvajal i l'exposició de fotografia 'Exposures, Inscriptions and Morphologies' (a la Galeria Mito) de Antony Crossfield... mirant les fotografies d'ambdós events és curiós com es relacionen a nivell estètic, no? ... la fotografia 'potent' amb la que arrenca aquest comentari correspon a Goldberg i la que ve tot seguit al Sr. Crossfield....
Aquesta fussió objecte-carn o cossos-espai domèstic d'ambdues propostes ressonen mutuament...

... no us recorda, també, l'estètica d'aquell anunci clàssic i influent de Levi's???? (l''Odyssey' del director Jonathan Glazer a ritme del Saraband de Haendel) ... la parella que corria i corria travessant parets fins a 'escapar-se' .... el podeu recordar 'clickant' al play


(serà que persegueixo massa les coincidències???)

3 comentaris:

Nora ha dit...

Hola ciutadà K,

primer que res el felicito pel seu blog i em disculpo per no haver participat abans.

he fet un cop d'ull i ho trobo tot molt interessant, però no em posarè a parlar de la resta de post's (es diuen així en plural?).

aquesta exposició de les fotografies interessant, en el cas de dansa, quin mal els ballarins si han de trencar la paret o el terra amb el cap, no?

bé; referent al que diu vostè, ciutada K, té raò, hi ha similitud en tots tres, però, jo penso que possiblement s'han anat servint uns dels altres, seguint un ordre, clar, el primer de ben segur que és va inspirar al veure com algú travessava la paret o sortia per l'escaparate d'alguna botiga, trencant el vidre clar.

molt bé, l'animo a que continui la seva labor cultural, a més és un manetes penjant coses al blog, rellotge, videos, radio (m'ha deixat acollonit)i última cosa, Hercules and love affair, molt bons, ja els havia escoltat per això, però ho he tornat a fer.

salutacions

Ciutadà K ha dit...

Gràcies pels seus afalagadors comentaris, amic/ga Xavier....el que persegueix el Ciutadà K és crear un blogg el màxim d'intereactiu, audio-visual, intertextual i dinàmic possible...buf!
la veritat és que com deia en un comentari anterior això és un no-parar... vas posant, vas posant i no acabes mai, sempre vas trobant coses noves que posar-hi... és una feinada, eh???
Insisteixo: agrait pels comentaris...

pati di fusa ha dit...

una imatge semblant és la portada del disc de suede "dog man star", tot i que el cos no queda xuclat pel llit, mm...

vale, vale, no sirve!!!
(és que vull un altre premi!)