divendres, 9 de maig del 2008

SR. R2-D2

(O potser hauria de dir:
Sr. Freaky ... )

Es un escrit d'interès per al nostre estimat Robi.
I és que ja és possible aconseguir un fantàstic projector domèstic amb la forma de R2-D2... és el regal perfecte per al cinèfag enganxat a la saga Star Wars. De fet, podríem dedicar-li un blog sencer a tot el merchandising que des del 1977 ha envoltat el planeta de productes de la Guerra de les Galàxies; quasibé prodíem afirmar que Georges Lucas inventà el merchandising cinematogràfic ja que -de forma innovadora- va demanar a la Fox el control dels beneficis que s'obtinguessin dels ninots i altres productes que llancessin al mercat... tingué, certament, una vista de lince. A partir de llavors, el contracte sobre els beneficis de tots els productes que desencadena qualsevol pel·lícula és una peça cabdal de qualsevol producció cinematogràfica.
És interessant conèixer altres idees descartades del món Star Wars.... algunes tenien bona pinta:


Però tornem a l'aparell que ens ocupa... es tracta d'una rèplica, a tamany real, del famós petit robot de la saga galàctica, el simpàtic R2-D2: camina, emet sons com els de la peli, pel seu focus de llum projecta tot allò que vulguis i el seu comandament a distància és el Falcó Mil·lenari (flipa!)... si voleu veure el seu impressionant funcionament clickeu en el video següent... no us cau la baba? no és una monada? no em voleu fer molt feliç per, només, 1.865€? ... vinga, vaaaaa... que us costa??


I per si encara us queda espai per a la sopresa... us presento un TRADUCTOR ANGLÈS/R2-D2, (sí, sí, alerta traductores), ho heu llegit bé, entreu aquí i fèu una prova:

Que la força us acompanyi....

(freaki, freaki....)

4 comentaris:

pati di fusa ha dit...

bon dia, ciutadà!!!
bon dia, robi!!!

participo en aquest post perquè em fa cosa interrompre el xat romàntic que té lloc a dalt... ;)

tot i que m'interessa més la hepburn que el merchandising friki de "star wars" (traductor inclòs, ehem). però... deia que el montgomery estava com una regadera? jo era superfan del montgomery, quan érem joves (ell i jo) :)

Ciutadà K ha dit...

Aquesta casa està oberta a TOTHOM no molesta ningú ... i molt menys vos...

Vale, vale, entenc que t'interessi la Kate, però, has vist el video?????? has fet servir el traductor???? però ha de ser amb so, eh??? HO ha fet o no???

Lamento confirmar-li que el Monty (com anomenaven al Montgomery Clift) estava força desequilibrat... a la biografia de Hitchcock tampoc queda molt ben parat: alcholo, estupefacientes 'a raudales'.... però això no impedeix ser-ne fan, no???

BON DIA !!!

pati di fusa ha dit...

no, a la feina no el puc fer
servir, que no tinc so!!!

sí, pobre monty, era un personatge torturadet. però vam quedar que ja ens agradaven! i era tan guapo abans de l'accident... l'excepció és la natalie, tan perfecta i equilibrada, ella.

però parlàvem de la hepburn, la katharine! (me desplaço)

neska polita ha dit...

ups, jo això no ho havia vist i vaig interrompre el xat romàntic. perdó. :-P

em pensava que el traductor seria escrit i he pensat: "ostres, quin peasso comentari deixaràs en r2d2 language, però tampoc el puc sentir perquè sóc a la feina.

bon dia around the world!