dilluns, 29 de març del 2010

DESCOBRINT OREN LAVIE


Passa sovint, la publiciat fa ressó de músiques i artistes que si no fos per ella no descobriríem, aquest és el cas que us presento avui, el sr. Oren Lavie. La seva proposta audiovisual -en impecable stop motion- en un llit s'ha fet popular gràcies a que l'han 'pescat' des de la Loteria Nacional per fer-ne el seu spot: Sueños de fortuna, dirigit pel mateix artista (cosa que no han fet altres i l'ha copiat vilment).
·
Gràcies a l'anunci ens hem aproximat al sr. Lavie, nascut a Tel Aviv el 1976, i que és cantant, compositor, guionista i director de teatre... La seva formació la va iniciar en el seu país, Israel, però després marxà a la London Academy of Music and Dramatic Art. En el 2001 viatjà a Nova York i escriu algunes cançons que no grava fins 2 anys després a Berlín... procés que desencadenà en la gravació del seu primer disc: The Opposite side of the sea ... que, finalment, presentà en el 2007. En el 2009 i gràcies a internet, el vídeo clip (realitzat per ell mateix): Her morning Elegance pren rellevància...
·
El seu primer treball és un disc fresc, positiu, tocs jazzístics i amb una veu que et xiuxiueja a cau d'orella i et porta cap a un ambient íntim, agradable ... com si estiguessis a casa, vamos!
·
Hem descobert al sr. Lavie!
·

(per a veure el vídeo cliqueu aquí)

4 comentaris:

Carolina ha dit...

OOOOhhhh, m'agrada molt la música i m'agrada mooooolt el video, és molt muniiiiic :) Gràcies per descobrir-nos tantes coses bones

Laura ha dit...

per la foto m'ha semblat que era el mika!

Ciutadà K ha dit...

Doncs si escolteu el LP sencer a l'Spotify també us agradarà ... és tot un descobriment!
Sí, Polita, té un aire Mika per la procedència i, també, per la forma de cantar... però penso que el sr.Lavie és menys 'loca', eh?? (amb carinyo...)

Laura ha dit...

ah, a mi me l'ha recordat físicament, no l'he escoltat!