dijous, 17 de juny del 2010

DE VIDA (20): PEPET I MARIETA EN CONCERT !!

El diumenge passat la Família K i la Família F van anar de concert. En el marc incomparable (què bonica aquesta expressió!) de l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona el grup Pepet i Marieta presentaven nou LP: Qui no plora no mama.

El grup es va formar l'any 1999 tocant en diferents concerts per les Terres de l'Ebre, però no serà fins al 2002 que enregistren la primera maqueta '4 xispis i una canyeta'; queden finalistes en diferents festivals musicals peró l'any 2003 es consoliden amb els premis Ebremusik i Enganxa't. Aquest reconeixement permet que en el 2004 puguin gravar el seu primer disc: Sempre hi ha un pedaç pa un descosit. L'any 2005 realitzen la BSO per al documental Sin Piedras. Un any després arriba el seu segon treball Xalera i el 2008, el que era el seu darrer treball, La Pelu.... aquest 2010 presenten: Quin no plora no mama. Com veieu en els seus títols, porten el territori arrapat a la pell i en fan bandera.

Aquí teniu fotos del concert ... el sr. Pepet té tendència a fer un striptease en cada un dels seus concerts (una mania com qualsevol altra!) si veieu un cul no us estranyeu... notareu que també hi ha fotos del concurs de carotes que Biel va organitzar entre la família (un concurs com qualsevol altre!)...

Pepet i Marieta són 8 músics que acompanyen a l'ànima del grup (compositor i lletrista) Josep Bordes (aquí obrim un parèntesi biogràfic: el Ciutadà K va anar al cole amb la seva germana gran -eren de la família de la Tintoreria d'Ulldecona- i a ell el recordo petit i gracioset ... i mirate'l, ara! tot un artistàs!). La seva és una proposta local però amb vocació global, en les seves cançons hi podem trobar rumba, jota, reggae, bolera, ska, patxanga. Barreja de música, teatre, naturalitat i un bon punt de reivindicació de l'oblit i maltractament que es pateix a les Terres de l'Ebre (transvassament, especulacions immobiliàries, atacs al medi ambient, manca de recursos en sanitat o infraestructures)... Pepet i Marieta combina creativitat i reivindicació!

La resta del grup són: Xavi Riba, Camil Burato, Carlos Manzanares, Paco Albiol, Ignasi Palau, Jordi Sanç i Hector Roca

Aquí us deixo el vídeo (gravat diumenge) de la canço 'Me Moles' del darrer disc de Pepet i Marieta.

9 comentaris:

la polita ha dit...

aquest noi va estudiar amb la carol vikinga i amb mi!

Ciutadà K ha dit...

Oh! en serio???? què fort ... què petit és el món, no??? I què tal? què tal? és majo, no???

de petit era més aviat tímid i introvertit ...

ostres, què fort! no m'ho acabo....

jesus ha dit...

quin record més bonic!!!!!
Marina no volia anar cap a casa...

nUR ha dit...

apart del cul, tambe li vam veures la tita!!!
Ens ho vam passar força be, llastima de les 2 hores d'espera!!

la polita ha dit...

jo no anava gaire amb ell, era una mica un flipat...

Ciutadà K ha dit...

... home, ara una mica flipat, també, eh? va ensenyat la tita pels concerts!!! tu diràs!!

:D

Carolina ha dit...

jo tampoc, però crec que tenia força classes amb ell, anava una mica de diva de l'Ebre, però era majete, sí :)

Ciutadà K ha dit...

... 'diva de l'Ebre'? ¡¡què fuerte!!

i cantava pels passadissos de la 'facul', o què? :P

(Hola Carol! :) )

Kelitxi ha dit...

A primer de carrera vaig fer un treball en grup sobre un llibre (Nice Place) amb ell, cada persona del grup havia de triar un tema que aparegués al llibre (la feina, el món universitari, la família...) i fer-ne una petita exposició. El Bordes (jo li deia així) va triar parlar de sexe i va iniciar el seu discurs amb la gran frase: "I'm gonna talk about fucking".

La professora no es va immutar gens ni mica per l'ús del terme "fuck", però sí que es va alterar molt pel "gonna" i li va dir que, si us plau, que allò era una aula universitària i que fes el favor de dir "going to".