dimarts, 22 de juny del 2010

EL SR. STALLMAN A L'ATIC 2a.


Els amics i amigues de l'associació Atictes es superen any rera any i cada nova edició de les seves Jornades signifiquen un nou repte. Si l'any passat us parlava d'unes jornades en 3 seus (Tortosa, Tarragona i Cornellà de Llobregat) funcionant simultàniament i que podien ser seguides 'on line'... aquest any ens 'porten' un dels gurús més rellevants de la Informàtica Contemporània: el sr. Richard Stallman !!!.


Les VII Jornades sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació- Atic 2ª -organitzada per Atictes i la Universitat Rovira i Virgili tenen com a tema principal: L'evolució que estem fent els usuaris des del món analògic al digital, tot explicant com ens comportem en ambdós àmbits.

Les Jornades tindran lloc el proper 1 de juliol a la Sala Paranimf del Rectorat de la URV a Tarragona. Inscripció gratuïta, cliqueu aquí.

Poder veure i escoltar al sr. Richard Stallman és el gran atractiu d'aquestes Jornades (sense desmereixer la resta de ponents, és clar! :P ). El sr. Stallman és un dels fundadors del Moviment del software lliure i del projecte GNU. En la seva ponència ens explicarà quina és la clau per disposar d'una societat digital lliure tot fomentant la inclusió de les persones en un món digital bo.

La jornada es veurà completada amb les ponències de la Doctora Mar Camacho i David Comuñas, els quals parlaran sobre "pares analògics i fills digitals" i "identitat digital", respectivament.

Com ja és habitual en les activitats que organitza Atictes, les ponències tindran un marcat caràcter didàctic i social, per la qual cosa no caldrà disposar de coneixements previs sobre Internet o qualsevol aspecte tècnic relacionat amb la informàtica. Com és costum, les "àtic 2a" es podran seguir en directe per Internet a través de Twitter, Vídeo i xat. Podeu trobar més informació al web de les jornades: http://atic2.cat/

Aquí podeu veure el vídeo promocional de les 'VII Jornades' que ha gravat Jesús F. (el millor videoblogaire de les Terres de l'Ebre), amb l'humil participació el Ciutadà K (bueno, més aviat fent d'artista principal... tingueu pietat!).



4 comentaris:

Carolina ha dit...

Molt xulo veure'l en directe, ciutadà!
Jo amb el Richard Stallman hi he parlat uns quants cops per telefon quan coordinava un projecte editorial en el que hi va participar... i és molt majete, a part de que en sap un pou del que predica i parla un castellà que ja voldrien molts.
Bones jornades!

Ciutadà K ha dit...

Ai, Carol, ara m'ha agafat vergonya ... :S (no només veure'm, sinó veure'm fent el pallassete...)

Ostres! vosté coneix tothom, no??? Que si Pepet, que si Stallman ... quina xicota més ben relacionada !!!

:P

Bona revetlla, guapa !!!

pati di fusa ha dit...

vostè qui és, ciutadà: jacob o l'antijacob? ;)

molt bo, el vídeo! i un bon reclam!

NUr ha dit...

jajajajaja, molt bo!