divendres, 17 de desembre del 2010

MADRID DESDE TORRES BLANCAS, DEL SR. ANTONIO LOPEZ

·
Aquest quadre del sr. Antonio López és el que més s'ha pagat per un quadre d'un artista viu a l'estat espanyol: 1,74 milions d'euros. Aquesta quadre ha aconseguit superar el quadre La rosa blanca de Miquel Barceló, que es va pagar 962.363 €. El rècord del sr. López estava en el quadre Academia que es va subhastar per 344.250€, l'any 2004.
·
Característic de l'estil realista del pintor, aquest quadre -de 145x244 cm.- fou pintat entre 1976 a 1982 i es tracta d'una de les vistes urbanes de Madrid més importants, conegudes i reconegudes.
·
M'encanta el sr. Antonio López !!! ... un dia li dedicarem el post que es mereix ... però, vosaltres sabeu què podríem arribar a fer amb 1,74 milions d'euros??? moltes, moltíssimes coses !!! :(
·
·
·

5 comentaris:

Nur ha dit...

Moltes!!!

Ciutadà K ha dit...

ai, sí ...

laura ha dit...

impresionante realismo pero ufff muchas cosas!!!!

pati di fusa ha dit...

uff, moltes coses... quanta pasta! però és que quin peasso de quadre... però sí, molta pasta... estic en un bucle, ja paro. parli'ns del sr. antonio lópez, sí!

Ciutadà K ha dit...

...ai, què m'agraden les sol·licituds de feina, Pats ... i tant que parlarem del sr. Antoni Lopez... però és que últimament s'ha mort molta gent i se m'ha girat feina.
Com diu Nur això sembla un blog d''Obutarios'.