divendres, 10 de desembre del 2010

PHENOMENA, UNA NOVA EXPERIENCIA EN EL CINEMA

·
Que el cinema està buscant noves experiències que s'escapin del simple visionat de la nova peli d'estrena setmanal és quelcom que en el Ciutadà K ja ho hem comentat altres cops: parlant dels cinemes Alamo Drafthouse o el Trash entre amigos, per exemple.
·
Avui us vull parlar d'una nova activitat, engegada pel sr. Nacho Cerdà (peça important de la nova fornada de directors de cinema de por i director del curt de culte Aftermath o el seu primer llarg Los Abandonados). El sr. Cerdà s'ha decidit a recuperar films comtemporanis, però clàssics, en pantalla gran.
·
En un declaració de principis, el mateix Nacho, ens explica l'objectiu de tot plegat en el seu web, i ho fa començant amb dues preguntes cabdals:
·
¿Quién no quisiera volver a ser niño y recuperar su mirada inocente?
¿O tener una máquina del tiempo con la que revivir fantasías de adolescencia?
·
Sí, sí, el sr. Cerdà pretén obrir-nos una porta al nostre passat cinèfag fent-nos reviure allò que vam sentir en veure per primer cop Tiburón o Indiana Jones o ET o Gremlins o Los Goonies... si aquesta pretensió l'afegim al fet que tornen els '80... la proposta és de rabiosa actualitat!!
·
L'invent neix amb vocació de continuitat i oferir-nos periòdicament noves sessions, la primera és el proper DIJOUS 16 DE DESEMBRE A LES 20, AL CINEMA URGEL : TIBURON + ALIEN (les dues en VOSE), al preu de 8€ i es poden comprar les entrades pel Servicaixa, clicant aquí. Podeu seguir la proposta en el Facebook, clicant aquí o subscriure's a la seva llista de correu i que us informin de les properes sessions, clicant aquí.
·
No em direu que no ha de ser un plaer poder gaudir d'aquests films, en pantalla gran i en versió original subtitolada.... babejo només de pensar-hi!!
·
"Por todo ello, hemos construido PHENOMENA
como una nave interestelar capaz de cruzar barreras temporales
y viajar a otras épocas con una única misión:
recuperar aquella ilusión que nos unió a todos." (Nacho Cerdá)
·
OOOOOOoooohhhhhh !!! jo hi vull pujar!!!
·


·
PD: Aquest cop, Polita, sí que he avisat amb temps, eh??? :P
·

4 comentaris:

Laura ha dit...

oh, que guai! n'estaré al cas! jo vull tornar a veure "regreso al futuro". fa poquet vam veure "los cazafantasmas", quin revival taaaan divertit! gràcies i molt bon cap de setmana!!!

Ciutadà K ha dit...

celebro que li agradi la proposta, Polita ... dubto que hi pugui anar, així que, li ofereixo el paper de reportera de l'event!!!

:P

Anònim ha dit...

Grande, he encontrado lo que he estado buscando

Ciutadà K ha dit...

Gracias! celebro que te haya servido... :D