divendres, 18 de febrer del 2011

PRIMER ANIVERSARI DE CREA !!!

·
Com ja sabeu, el Ciutadà K és part de l'equip de CREA (juntament amb Pau i David) i el proper diumege -20 de febrer- farà un any que vam realitzar la reunió fundacional del projecte... la primera reunió de moltes i moltes que hem fet durant un any per a donar forma als diferents Videoglífics que hem anat ideant, filmant, editant i publicant. De forma amateur i amb llicència Creative Commons.
·
Els Videoglífics ('palabro' que ens hem inventat, resultat de la suma de 'Vídeo+Jeroglífics') pretenen presentar, de forma visual, una dita popular o refrany. Ja en portem 9, els hem anat publicant un cada mes des del juny passat i els podeu veure tots en el nostre blog.
·
ATENCIO, ATENCIO !!!. Per a celebrar aquest primer aniversari, el proper diumenge 20/02/11, esteu convidats/des a participar en el rodatge del Videoglífic #10.... serà un rodatge divertit!!! (¡y hasta aquí puedo leer!). Aprofitarem l'inauguració de les noves oficines d'Eutopia (del sr. David) a partir de les 19:00 al c/Sant Isidre, 63 de Sant Carles de la Ràpita (podeu veure l'esdeveniment en el Facebook).
·
El número 10 és un Videoglífic important per a CREA, ja que amb ell tanquem la primera etapa de Videoglífics per a dedicar-nos a nous projectes ... i ho volem celebrar amb tots/es vosaltres fent-vos els protagonistes del Videoglífic #10 !! Us hi esperem !!
·
Us deixo amb el Videoglífic #9, a data d'avui, el darrer publicat ...
·

4 comentaris:

Nur ha dit...

Jo vindre!!!! Serà divertit i espero que no passarem fred, no??

pati di fusa ha dit...

per molts anys més!!! i amb biel d'actor principal! perquè... maiol no s'hi apunta?

NUr ha dit...

Ui... Maiol, passa de tot!!!

Unknown ha dit...

Perfavor! qe quapet bieel! ajajaj pero maiol tame faria molta grasia jajaja Per molts añs!