dimecres, 7 de setembre del 2011

EL NOU MILLENNIUM DEL SR. FINCHER

Ja fa un temps que ho vam anunciar: el sr. Fincher ha estat l'encarregat de fer-ne la versió USA de la Trilogia Millennium del sr. Larsson amb la clara intenció de fer oblidar les soses primeres adaptacions, amb aire de telefilm i que no fan justícia a la versió impressa. De Los hombres que no amaban a las mujeres es van filtrant fotografies i algun primer tràiler, s'ha batejat aquest primer film com a The girl with the dragon tattoo. Fins al gener de l'any vinent no la podrem gaudir en el cinema.
Daniel Craig (com a Mikael Blomqvist); Rooney Mara (com a Lisbeth Salander, autèntica protagonista de la saga) i Christopher Plummer (com a Henrik Vanger).

Sembla ser que torna el Fincher fred i contundent de Zodiac, Seven o El Club de la Lucha ... l'esperem amb ganes!!

Aquí us deixo els dos tràilers que ens han arribat: el primer, més marxós i impactant amb la versió d'Immigrant Song de Led Zeppelin que n'han fet Karen O. i Trent Reznor; el segon, més convencional.




5 comentaris:

Eva ha dit...

La trilogia de moment no ens l'hem volguda llegir... però si ha de tornar el Fincher de Seven, El club de la lucha i Zodiac... potser farem una incursió al cinema.
El primer trailer molt millor que el segon. I la versió musical, ens agrada, si senyor.

Ciutadà K ha dit...

Bon dia, srta. Eva,
vol dir que estem d'acord?... ai, que hem tornat molt tovets de les vacances ... je,je,je,je

Doncs els llibres -com a lectura distesa- no estan gens malament ... animi's!

laura ha dit...

no soy de leer ladrillos de súper ventas pero me regalaron el 1º, empecé, me regalarón el 2º, seguí ... y total, que los leí todos. Me gustaron, le adaptación al cine a mí me gustó, evocaba muy bien el ambiente, el papel de ella es perfecto, él menos es cierto bueno, a ver esta qué tal el cambio este!

Carolina ha dit...

No sé perquè els americans s'entesten a refilmar pel·lícules que ja estan molt bé tan i com estan, em sembla d'una arrogància i una prepotència TAN americana, que només per això no acostuma a veure versions americanes de pelis precioses. Ala.

Ciutadà K ha dit...

Sí, LAURA, la saga-libro tiene una capacidad de enganche considerable (incluso admirable, diría yo) ...

Ai, CAROL, t'has quedat a gust, eh??
jo també estic d'acord en que la mania de fer remakes és quelcom molt 'tonto' però en aquest cas... la història demanava més força que la vista en la primera versió cinematogràfica, segur que el sr. Fincher ens fa quelcom potent!!!