dimarts, 27 de març del 2012

PESCANT SERIES DE TV (6): AMERICAN HORROR STORY

_
Això és un no parar! Etiquetar el moment que està vivint la producció televisiva d''época daurada' és quedar-se curt. Ens van arribant, de forma imparable, productes interessants als que costa molt no donar-los-hi una ullada o no enganxar-s'hi directament!.

Aquesta nit -a Cuatro (23:15)- vinguda de la FOX s'estrena AMERICAN HORROR STORY, una nova sensació que arriba envoltada de polèmica davant l'enfrontament entre els fanàtics i els detractators.

Aquí teniu uns pocs elements de la sèrie: flascons en conserva amb òrgans humans, un violí tocat a la panxa d'una persona, un individu totalment enfundat en un vestit de làtex negre, una cadira que es mou, una anciana que es transforma en un 'pornoxaxa' gòtica, una veïna Sindrome de Down que no pot deixar de riure o un adolescent que explica com tallar-se les venes correctament... tot plegat és d'un deliri que Twin Peaks (àvia d'aquesta sèrie) queda de l'alçada d'un capítol de Pocoyó. Una de les frases promocionals és: "Delirio sexual en la casa encantada" o també podria ser benvinguts a la ment de Marilyn Manson.

Sí, amics i amigues, American Horror Story no és un proposta per a tots els públics, és quelcom extrem... però aconstumats/des a veure com se't mengen els zombis els budells... voleu dir que no l'aguantarem?? :P

Aquesta proposta no deixarà a ningú indiferent. Del creador de Nip/Tuck o Glee, el sr. Ryan Murphy s'ha marcat l'objectiu d'incomodar l'espectador en cada nou capítol. No busqueu en ella una narració linial i convencional perquè no la trobareu, més aviat es tracta d'un bombardeig visual... això sí, d'una potència acalaparadora!!! (aquí està una de les principals crítiques a la sèrie: molta imatge i poca consistència en els guions).

El punt de partida de la història és mega-conegut: la família Harmon estrena casa i aquesta és l'autèntica protagonista de la sèrie; la parella protagonista està passant per una crisis de parella arrel de la infidelitat d'ell després d'un avortament d'ella... ja teniu prou elements per a que la casa malsana i perversa els fagocitini i els hi retorni en forma de deliris visuals. Interessant la presència de la sra. Jessica Lange, difícil de veure últimament.

Aquí us deixo el tràiler... què? ens apuntem?