dijous, 10 de maig del 2012

EL SR. HOPKINS SERA EL SR. HITCHCOCK


Aquest és l'aspecte que tindrà el sr. Anthony Hopkins encarnant-se en sir Alfred Hitchcock (és curiós perquè comparteixen inicials: A.H.)  en el film que estan preparant sobre el rodatge d'un dels films més conegut i mític del mestre del suspens: Psicosis. (Ah, per cert, Hopkins és el de l'esquerra :P  ). El film està basat en un assaig de l'autor Stephen Rebello que porta per títol: 'Alfred Hitchcok i el rodatge de Psicosis', de l'any 1990. Es tracta d'un film de referència rodat l'any 1959 en el que el sr. Hitchcock va voler 'trencar' amb tot el que s'havia fet abans...

La resta de repertiment inclou: a Scarlett Johansson com a Janet Leigh, Jessica Biel com a Vera Miles, James D'Arcy com a Anthony Perkins, Helen Mirren interpretarà la -pel que diuen- soferta muller de Hitchcock: Alma Reville; i Toni Collette serà l'assistent del director.

El director del film és un quasibé debutant: Sacha Gervasi, que fins ara, només havia fet un valorat documental: Anvil! The Story of Anvil. El film estava pensat, incialment, per a la televisió, però després del ressó que ha tingut Mi semana con Marilyn (una atra història de cinema dins del cinema) s'han animat a estrenar-la en pantalla gran.

Esperarem ...