divendres, 4 de maig del 2012

SITGES 2012 (1): ARRIBA LA FI DEL MON

_
No cal que us ho recordi, aquest 2012 el món s'acaba! ja ho va deixar escrit la sàvia cultura maia: el 12/12/12 arriba la fi del món. Certament, la situació econòmica mundial que estem vivint sembla una prova més de que el final és imminent.

Aquest concepte tan suggerent, la fi del món, referent de molts films de cinema fantàstic, no podien deixar-lo passar les ments pensants i creatives del Festival de Sitges; així que, aquest any, la imatge del cartell del Sitges 2012 ve il·lustrada amb la icònica esglèsia de la vila de Sitges en runes, mig enfonsada a la platja.

I no només d'això ens parla el cartell presentat ahir, sinó que fa referència al fet que la filmació audiovisual és més fàcil que mai i el format del cartell ens fa pensar amb una fotografia feta des del mòbil (i, precisament, diuen que en la programació estaran presents vídeos fets amb mòbil).

Encara no sabem res de la programació només que es celebrarà el 20è aniversari de l'estrena a Sitges de la mítica Reservoir Dogs de Tarantino. Llàstima que aquest any, ja sigui per compromisos paternals o limitacions econòmiques, el Ciutadà K tampoc podrà ser-hi... ja porto 2 anys de falta, eh?ai, ai, ai, ai...

Amb la 45º edició del Festival de Sitges arriba l'apocalipsis...

_


2 comentaris:

Laura ha dit...

Sí, el vaig veure!!! Quines ganes!!!

I... FELICITATS!!

Ciutadà K ha dit...

Grààààcies...