dimarts, 3 de setembre del 2013

ARRIBA L'EUFONIC 2013!

-
L'any passat va nèixer i ens va agafar a tots/es desprevinguts/des. Fa lleig de dir, però, una proposta com aquella a les Terres de l'Ebre és moooolt cara de veure. El sr. Vicent Fibla s'ho va currar (i s'ho continua currant). L'Eufònic era quelcom innovador, trencador, original, punter i molt interessant. A més va trobar la forma de projectar quelcom que abracés el territori sense lligar-ho a una població en concret.
 
L'Eufònic, Mostra d'Art Sonor i Visual de Les Terres de l'Ebre s'inaugura d'aquí dos dies i ens arriba carregat de propostes interessants (concerts, tallers, projeccions) per a consolidar el projecte. Aquest any els espais s'han concentrat -potser massa- a La Ràpita però també hi ha un peu a l'Encanyissada i un altre al Xiringuito de la Costa amb el clàssic Vermut Aperitiu.
 
Dels artistes que hi participen us puc dir ben poca cosa, l'elèctrònica avançada no és el meu fort ... però és que aquest és el gran valor afegit de l'Eufònic per a mi: que vas a descorir! Descobrir sons, imatges, ritmes, instal·lacions...  Del 05 al 08 de setembre l'Eufònic obre les seves portes. Hi anem, no?

Aquí us deixo un exemple del que ens visita aquest any: Wooky + Videocratz, imatges de la seva participació al Sónar2013.