divendres, 20 de desembre del 2013

PRESENTACIO LA FATARELLA 1938... US HI ESPEREM !!!


Després de més de 2 anys de feina dura i d'incerteses. Gràcies a la tenacitat i força de voluntat de l'amic Pau Bertomeu ja us podem oferir LA FATARELLA 1938.
 
DIUMENGE 22/12/13 A LES 19:00, A L'AUDITORI DE LA LIRA AMPOSTINA D'AMPOSTA.
 
L'acte -d'entrada gratuïta- comptarà amb la presentació del director del projecte, Pau Bertomeu, l'actuació musical de Xeic! i el Ciutadà K fent de mestre de cerimònies.
A partir d'un conte de Joan Ferré (El último cigarrillo), el juny de 2012 s'enllestia el guió, es buscava finançament mitjançant crowdunding, s'aconseguia la col·laboració de més de 20 empreses i entitats, tenia lloc el rodatge l'octubre d'aquest any amb la reconstrucció de les trinxeres en les històriques localitzacions en les que tingué lloc la Batalla de l'Ebre i s'aconseguia un camió de principi de segle per aportar el màxim de rigor històric.
La Fatarella 1938 és un curtmetratge situat en la Batalla de l'Ebre en el que s'ens explica una història molt breu i emotiva basada en fets reals sobre els efectes de la guerra. En ell han participat més d'una trentena de professionals que han aportat el seu entusiasme per a que avui pogueu gaudir del resultat.
Delta Produccions us convida a que ens acompanyeu en aquest homenatge a uns dels fets que ha marcat la nostra història recent.
 
Us hi esperem !!!!