dimecres, 5 de març del 2014

SUPORT A LEAVING TRACES DE DAVID HIDALGO!!!

 

David Hidalgo és una persona encantadora i un jove amb molt de potencial en el món audiovisual. És de Reus i es presenta en el seu blog com a: "Graduado en Comunicación Audiovisual, intento currarme día a día la oportunidad de poder trabajar en el mundo del cine".
 
No ens hem vist mai, no ens hem parlat mai cara a cara però us puc assegurar que la relació que mantenim a nivell virtual tira per terra el tòpic de que les xarxes socials són fredes i impersonals.
 
David em cau molt bé i és per això que us demano la vostra ajuda per al proper projecte que intenta tirar endavant: Dejando huella (Leaving Traces). Mitjançant Verkami vol arribar als 1.200€ que necessita per a realitzar el curtmetratge... i ho aconseguirà! perquè l'ajudarem per a que ho faci possible!
 
No vull, però, que hi col·laboreu només perquè David és encantador sinó perquè el 'chico lo vale'. Per la seva joventut ja disposa d'una trajectòria ben interessant de productes audiovisuals. Ell és actor, guionista i director i ja disposa de 5 treballs que podeu consultar a imdb: El deseo final (2009), Carson & Morrison: Patrulla de Rescate (2010), La Luz (2011) (co-dirigit amb el seu amic Jonatan Jimenez), Genoma (capítol pilot de mini-serie)(2012) i Los reflejos de Lola (2012). Podeu consultar el seus treballs en el seu canal de youtube o veure molts dels curts en el web de la productora Triverso.

Cada nou treball és un pas sòlid, és un esglaó de maduresa artística...I és que David val, amics i amigues!! i quan ho tens tan clar no pots evitar donar un cop de mà i mostrar tot el suport.

"Dejando Huella (Leaving Traces) és un curtmetratge que parla de la por a la mort, de la depressió, de la insatisfacció que sentim molts cops, dels errors de comunicació que cometem, de l'amor, del vincle amb la vida i, sobretot, de la nostra força per a seguir lluitant passi el que passi". Projecte ambiciós però tractat des de la senzillesa, que és el què transmet David en allò que fa i diu: humiltat.

Vinga entreu a l'enllaç de Verkami i col·laboreu! per només 5€ ja podeu donar un gran cop de mà.

Sí, amic David, estem aquí per a ajudar-te!!!


Aquí us deixo el teaser...