divendres, 16 de maig del 2014

VENIU A LA FESTA DEL MERCAT A LA PLAÇA D'AMPOSTA!!!!


Amics i amigues, un any més -i ja en portem sis!- Amposta es vesteix d'antiga. Aquest cap de setmana -del divendres 16 al diumenge 18 de maig- el nucli antic s'engalana amb parades i gremis que ens ensenyaran com es feien les coses el 1908, celebre la Festa del Mercat a la Plaça.

Es tracta d'un cap de setmana ben intens i ple d'activitats: música, jocs tradicionals, balls, rondalles, teatre, circ, jotes, espectacles, morra,  passejades en carro, caramelles, tavernes,....
 
Podeu gaudir de l'espectacle La Petite Troupée de Monsieur Alacroix (divendres nit a la Lira), del Vermouth Danzat i altre varietés (dissabte i diumenge al Casino), del Circo Mozzarella (dissabte i diumenge a la Plaça de l'Aube), de la Sarsuela Cançó d'amor i de guerra (dissabte i diumenge a la Lira), el teatre musical de l'Ampolino (dissabte i diumenge a la Filha).
 
Aquí podeu trobar tota la programació.
 
El Ciutadà K hi participa ben activament: em podreu veure fent d'extra en la segona part del film mut d'en Jordi Galo: La Consulta del Doctor Forcadell, participant en la Gimcana nocturna 'Enigma 105', que organitzen Les Marfantes i, especialment, en la representació teatral del diumenge a les 12:00 a la plaça de l'Ajuntament: Anécdotes del nostre mercat, com cada any, allà hi seré, mig borratxo i mig tarambana!!

US ESPEREM!!!
 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amposta? No hi havia a Catalunya un poble més lluny o que? xD

Ciutadà K ha dit...

Homes, sr.Pons no em sigui centralista ...

i sí, més lluny encara tenim Alcanar .. jejejejeje

vindrà o què??