dijous, 3 de juliol del 2014

LA GALLINA + RAUELSSON + JIMENEZ BROS/TIGEL A LO PATI



A Lo Pati no paren!
Si la setmana passada vem poder gaudir de la sessió músico/artística de Esperit! + Andreu Garcia... aquest dissabte a les 20:00 el que ens han programat es de campanes al vol. Es tracta d'un pack cinema+música co-organitzat amb el col·lectiu La Garba.

En la vessant cinematogràfica, podrem veure (en format 35mm) el curtmetratge La Gallina (2013) de l'ulldeconenc Manel Raga. La setmana passada va guanyar el premi al millor curtmetratge en el Festival Curt-Redó i ha estat projectat en la Mostra de Venècia, en la Seminci de Valladolid i pre-seleccionat en els premis GoyaLa Gallina està basat en un conte de Mercè Rodoreda i té música de Carles Santos i Pep Gimeno 'Botifarra'.

En la vessant musical, actuació de Rauelsson, projecte de Raul Pastor de Castelló. Música electrònica d'aires clàssic i suggerents.

I per a rematar la sessió, actuació dels germans Joan Carles i Pedri Jiménez i Raul Tígel, músics de llarga trajectòria i membres de diverses formacions musicals. Ens oferiran una selecció de temes musicals de l'època en la que es va escriure el conte de la sra. Rodoreda...

Aquí us deixo el suggerent tràiler de La Gallina. Ens veiem a Lo Pati!!.