divendres, 23 de gener del 2015

ULTRASHOW DE MIGUEL NOGUERA A LO PATI



Caram, la gent de Lo Pati està imparable! Si la setmana passada ens oferia un fantàstic documental sobre la figura de Juan Antonio Canta 'Patuchas' dirigit per l'ampostí Asbel Esteve, aquesta setmana ens presenta l'espectacle ULTRASHOW de Miguel Noguera demà dissabte a les 20:00. Amb ell, es donarà el tret de sortida a l'edició Strobe, IX Festival de Vídeo i Art Digital. Aquest edició ve acompanyada de la segona part del projecte riure#... tot plegat amb la 'incongruència humorística' com a leitmotiv.

Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Strobe, IX Festival de Vídeo i Art DigitalEl sr. Noguera fa deu anys que representa Ultrashow, un monòleg en el que s'hi desenvolupen 30 ó 40 idees en clau d'humor; obviament, es tracta d'un espectacle que mai és igual ni pel contingut ni per l'acció del monologuista. Etiquetat com a posthumor, el sr. Noguera actua cada setmana al Teatre Goya de Barcelona amb aquest espectacle i ja l'han vist més de 20.000 espectadors.

Actor però també escriptor (seus són els llibres Ultraviolència, Ser mare avui o Millor que viu) se l'ha pogut veure en films com Extraterrestre (de Vigalondo) o Diamond Flash (de Vermut) a més de participar en diversos vídeos de Venga Monjas.

Riure#2 Incongruència compta amb les treball de Marc Vives, David Bestué, Carles Congost o Zoraida Roselló, entre altres. A més de la projecció del film d'Isaki Lacuesta: Murieron por encima de sus posibilidades, una delirada humorística que escapa de l'estil pseudo-documental característic fins ara d'aquest director. 

A Lo Pati del 24/01 al 21/03