dijous, 10 de març del 2016

ALBERT PLA INAUGURA L'STROBE'16


Demà, a Lo Pati, s'inaugura la Xena. edició de l'Strobe- Festival de Vídeo i Art Digital; i ho fa amb un convidat excepcional: el sr. Albert Pla, amb el seu espectacle A pleno pulmón.

En aquesta edició es tanca la trilogia dedicada a l'humor i l'Strobe porta el subtítol de: Riure#3- Matar el censor. L'exposició comptarà amb treballs de Maria Llopis (i l'inquietant 'La Bestia'), Jordi Castells (amb 'Güar Gaims', i com ens controlen la vida i la pau), Venga Monjas (amb 'Coneix la teva ciutat' i el Paral·lel de BCN), Felipe G. Gil (amb 'Monstruos SL', forografies que creen personalitats impossibles), Alberto González Vázquez (podrem veure 5 curtmetratges), Jaimie Warren (amb 'Horror Movies'. gifs animats d'estètica low cost i feista) i Xavier Zambrano (programa online Matar al censor. Una arqueologia dels mitjans).  

El Festival Strobe té lloc de l'11 de març al 30 d'abril.

El tret de sortida no podia ser més encertat si d'humor i manca de censura es tracta: Albert Pla encarna aquests conceptes i molts més: irreverència, poesia, provocació ... un mestre escènic i musical. Demà a les 20:00 tothom a Lo Pati.