dimarts, 22 de març de 2016

EL MIX DE CARES ESTA DE MODA


Sembla ser que pescar el Photoshop i fer creuament de cares està de moda, una mostra la podeu trobar en la petita exposició de Felipe G. Gil Monstruos SL actualment a l'Strobe'16 de Lo Pati d'Amposta on podem veure creuaments com el del Papa Francesc i Fidel Castro, si visiteu la mostra podeu veure l'híbrid entre Kim Jong-un + Esperanza Aguirre o Rey Felip VI + Silvio Berlusconi... Malauradament, si les voleu veure haureu de venir a Amposta perquè l'artista té poques mostres penjades a la xarxa.

A la mateixa activitat es dedica Gesichtermix, una artista digital que ha fet el mateix: creuar actors, cantants i polítics. Aquí us deixo algunes mostres i en podeu visitar més al seu compte d'Instagram. Endevineu quin híbrid ha construit en les fotos següents?...2 comentaris:

XeXu ha dit...

L'he hagut de buscar al google aquest segon que dius perquè a la feina no em puc connectar a l'instagram. Estan força aconseguits, en alguns casos s'assemblen molt a les dues persones que es barregen, les pots veure totes dues depenent de com et miris la foto. Quina traça té la gent...

Ciutadà K ha dit...

Sí, tu, hi ha gent amb poca feina ...