dijous, 19 de maig del 2016

PREMI AMPOSTA 2015 A ENGRESCATS



No podia ser d'una altra manera! Si el premi d'una ciutat és per a ressaltar, aplaudir o homenatjar la tasca feta per alguna persona o entitat l'Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre es mereixen el Premi Amposta i més que n'hi haguessin!... cap entitat d'Amposta ha estat capaç de fer tant en tant poc temps, de crear tantes aliances, de motivar tantes complicitats, d'il·lusionar tants voluntaris i voluntàries al voltant d'un projecte lloable i necessari: dignificar la vida dels animals recollits del carrer. 

Les Engrescades, amics i amigues, no són unes animalistes més, han estat capaces de crear una gestió i organització ('cases d'acollida') que les diferencia d'altres entitats que, simplement, van acumulant i fent reserva de gossos abandonats. Elles tenen Idees, no per atzar van participar com a ponents en el Tedx Amposta 2015: el seu model, la seva Idea és una GRAN idea!

Elles han aconseguit poder gestionar la protectora municipal, han aconseguit congregar unes 300 persones en dos dies per a dir prou al maltractament animal.

Elles són capaces de donar una nova oportunitat, una nova vida a gossos, gosses, gats i gates amb ben poques possibilitats de tenir-ne cap de vida, alguns recollits a punt de morir, malferits, castigats i colpejats per 'humans' sense ànima.

Elles s'encarreguen de conscienciar a tothom de la necessitat de ser més persones amb els nostres amics domèstics.

I tot això en només 3 anys! 

Per a elles,  doncs, el Premi Amposta 2015 que s'entregarà el dissabte a les 20h en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Amposta.

Felicitats, Núria i companyia! us ho mereixeu!

Podeu conèixer el seu projecte i col·laborar a: 
https://www.facebook.com/engrescatsdelesterresdelebre



1 comentari:

Juan ha dit...

Absolutament d'acord. Un exemple a seguir.