dimarts, 7 de juny del 2016

mónFILMAT#1: ARRIBA mónFILMAT A AMPOSTA!


És un enorme plaer haver estat convidat a formar part de l'organització d'un nou projecte a Amposta i Terres de l'Ebre. Un projecte que té un potencial immens i que, de ben segur, acabarà sent un referent cultural al territori.

Estic en l'equip de programació de mónFILMAT, Festival Internacional de Cinema i Paisatge. Un nou festival de cinema a les Terres de l'Ebre que té al paisatge com a eix vertebrador; el primer del territori d'aquestes característiques.

A partir d'avui us anirem informant de què i com serà mónFILMAT. D'entrada reserveu-vos les dates de l'1 al 9 de juliol. 

Un festival amb 19 films i 18 curtmetratges i 4 seccions: Tossal (concurs), Ullals (panorama), Ribera (focus local) i l’Aluet (curts).  Films catalans, irlandesos, xinesos, francesos, anglesos, espanyols, peruans, polonesos, filipins...


Amposta tindrà la seu principal de mónFILMAT amb 3 espais principals: Casino d'Amposta, Multicinemes i Lo Pati... 

Un dels principals objectius del Festival: recol·lectivitzar l'experiència de veure cinema, farà que tinguin lloc altres activitats que escapen de la simple mostra de films: com Projeccions + sopars; projeccions + tast de vins; o Banyoles Connection: xerrada entre Albert Serra i Christophe Farnarier; o sessió de cinema infantil; o el Kino Tarragonik: la creació col·laborativa de curts en 3 dies, 54 hores...

Paisatges quotidians, rurals, domèstics, urbans, interiors, animats, desèrtics, apocalíptics o esperançadors.


Tota la informació a mónFILMAT la podeu trobar a: http://www.monfilmat.cat


3 comentaris:

Pons ha dit...

Es cosa meva o cada poblet té el seu festival de cine?

Ciutadà K ha dit...

Es cosa seva, sr. Pons, es cosa seva...

Ciutadà K ha dit...

Es cosa seva, sr. Pons, es cosa seva...