dijous, 18 d’agost del 2016

DESCOBRINT A LA SRA. CARLA SERRAT


La sra. Carla Serrat -o, senzillament, Carla, com es fa dir ella- és una artista de Vic de família de músics. Per aquesta casa hi va passar la seva germana Joana (tot un descobriment) i Carla li va al darrera. A l'igual que la germana la seva veu melancòlica i nostàlgica, els seus aires 'tristots' embolcallen cada peça que creen. 

El seu és un estil difícil d'etiquetar synyhpop analògic, trip-pop, bass soul i la presència inevitable de l'electrònica, el que en la Joana és acústic i guitarra en la Carla és synth... però l'atmòsfera misteriosa i suau les uneix.

Carla, de moment, ha editat el seu primer àlbum: Night Thoughts (presentat al febrer d'aquest 2016), de contingut suggerent i elegant. Abans havia editat alguns singles que els ha recollit en el primer llarga durada. Les seves cançon parlen de sentiments, de desenganys, d'amor, d'espais onírics...

I ens manca el tercer germà: el Toni Serrat que ha col·laborat amb les dues però de forma més continuada amb la Carla, amb la que forma ben bé un duo i podeu veure'ls als dos en acció en aquest vídeo, un bon exemple del seu estil: In the Forest.

Una gran família de músics de Vic, aquests Serrat!