dijous, 16 de març del 2017

FOTOGRAFIES D'UN PRIMERENC SR. KUBRICK



Sé que no em guanyaré el carinyo dels més cinèfils amb el què diré, però al sr. Kubrick sempre l'he considerat un director sobrevalorat. No nego el seu perfeccionisme i la seva capacitat de sortir (més o menys) airòs dels diferents gèneres que ha tocat amb els seus films... però d'aquí a dir que és 'el millor director' de la Història del Cinema, hi ha un bon tros!

En qualsevol cas, han vist la llum els primers treballs fotogràfics del director quan només tenia 17 anys, per a la Revista LOOK. Durant 2 setmanes de 1946, el jove Kubrick va captar per a aquesta publicació moments de la vida quotidiana de Nova York. 

En aquestes instantànies podem observar els 'moments Metro' de NYC.


Sí, ja ho sé ja, molts diran: "és que ja es veia el gran director que arribaria a ser" ... bueno, són interessants per a conèixer més de la trajectòria del director i com a document de l'epoca, no massa lluny del que podem trobar cada matí en del metro de Barcelona.


1 comentari:

Sergi ha dit...

La veritat és que no sóc seguidor de Kubrick, però aquestes fotografies no em semblen gens especials. Si fossin en color, no tindrien cap valor.