dimecres, 8 de març del 2017

PESCANT SERIES DE TV (23): THE MAN IN THE HIGH CASTLE



Pescant, pescant, us presento un sèrie a la que m'hi acabo d'enganxar gràcies a ser usuari Premium d'Amazon. Com sabeu, Amazon ha creat una plataforma pròpia de material audiovisual: Prime Video i pel preu de ser Premium tens accés a la plataforma.

A Prime Video pots recuperar sèries clàssiques i una bon catàleg de films a més de, òbviament, produccions pròpies. Aquest és el cas de The man in the high castle, sèrie que adapta la novel·la homònima de Philip K. Dick. En ell es planteja un bona idea de partida: què hagués passat si l'Eix Alemanya/Japó de la Segona Guerra Mundial hagues guanyat la guerra?. El món seria molt diferent de com el coneixem i Occident estaria repartit entre ambdós potències i els nazis (amb u Hitlet envellit) serien els reis del bambo. 

La sèrie té bons punt per a enganxar-nos donat el seu caire d'història de espies i misteri. Com podeu imaginar hi ha una Resistència que persegueix enderrocar el règim i hi ha la tensió entre les potències Alemanya i Japó amb rifi rafes inevitables. L'apunt més misteriós són un seguit de filmacions que corren entre la part resistent on se'ns mostra el món si no haguessin guanyat el nazis... la ficció és la realitat, doncs.

Estrenada l'any 2015, porten dues temporades i ja s'ha negociat la tercera. Entre els protagonistes hi trobem la guapa Alexa Davalos (vista a La Niebla i Furia de Titanes) o l'inquietant Rufus Sewell (fent de malo malos nazi).

Molt recomanable!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

La idea de la sèrie mola, però ja està es com un Red Alert. Però de tu no em puc fiar, per tu gairebé tot es molt recomanable

Ciutadà K ha dit...

Aix, sí, no tenim massa criteri... semos buena gente!