dijous, 27 de juliol del 2017

BOMBARDEJAR LO PATI ...


Amics i amigues, Lo Pati d'Amposta, un del Centres d'Art inclòs en la Xarxa de Centres Visuals de Catalunya ha estat bombardejat! I no sabrem l'impacte d'aquest bombardeig fins que el temps ens ho faci valorar en la distància ... però hi haurà víctimes, moltes!

De moment, en tenim una de visible: el seu Director, que donant mostres irrefutables de passió, energia i autèntic motor de projectes va situar el nostre Lo Pati en un espai de referència a tota Catalunya... aquest mateix que ara surt per la porta del darrera de l'edifici abans de que el Centre que ha defensat i projectat a l'exterior quedi més malmés del que ja ho està... Cap ciutadà ni ciutadana de les Terres de l'Ebre haguéssim pogut imaginar mai que en el nostre territori podríem gaudir de tot el que ha estat programat en aquest Centre d'Art. I quan dic tot vol dir, TOT! Lo Pati dels darrers anys ha estat capaç d'engegar unes propostes culturals impecables, d'excel·lent qualitat. Propostes d'un valor incalculable tan incalculable que la classe política local no ha estat capaç de reconèixer el seu valor i ha preferit utilitzar armes polítiques per a bombardejar-lo. Ja no es tracta de miopia, es tracta de ceguesa!

Lo Pati ha estat bombardejat i aquells polítics d'Amposta que no hagin intentat fer quelcom per a evitar el bombardeig... n'és còmplice. 
Un error administratiu ha estat convertit en una bomba.

Nosaltres també som víctimes!

3 comentaris:

Sergi ha dit...

És molt de la política local fiscalitzar i malmetre allò que els ciutadans valoren. Si no ho controlen ells, no ho controlarà ningú. Espero que sigui recuperable.

Ciutadà K ha dit...

En aquest cas concret hauríem de parlar de ceguesa política i provincialisme... :(

Anònim ha dit...

jo diria que és un estafador d'esquerres, però com és d'esquerres i artista pos andanvant!!!! que no mos dolent estos diners....