dissabte, 8 de juliol del 2017

mF2017 (6): CURTS 2 + LA IDEA DE UN LAGO + LA MILLOR OPCIÓ + PATERSON


Resultat d'imatges de cartel la idea de un lago


Avui a mónFILMAT fem pleno de sessions: 4!. Quatre sessions amb una oferta de 'paisatges' ben variada.

Pel matí tenim la darrera sessió de curtmetratges que l'acompanyarem amb un esmorzar. A la tarde gaudirem d'un film argentí que ens parla de 'paisatges interiors i exteriors', la memòria personal és barreja amb la memòria d'un país. El següent film ens portarà al cor del Delta amb una història d'interculturalitat i, per acabar el dia, la darrera perla del director Jim Jarmusch que ens portarà a Paterson (New Jersey).

  • 11:00- SESSIO CURTS 2: 'Nosaltres som els Altres'. Curts que, a banda del paisatges, els lliga una clara intenció social de fer-nos reflexionar amb les realitats que ens envolten: el nostre lloc al món, la interconnexió amb els altres, els fenòmens migratoris ... us convidem a esmorzar.
  • 18:00 - LA IDEA DE UN LAGO (Milagros Mumenthaler): Els records com un paisatge de la infantesa. Una excursió amb cotxe, un llac, un pare desaparegut pel règim dictatorial d'Argentina i un fill que està a punt d'arribar. Un film sentimental, delicat i de calatge.
  •  19:30 LA MILLOR OPCIÓ (Óscar Pérez): Film sobre la necessitat inevitable d'escoltar i respectar a l'Altre. Maternitats biològiques i d'acollida. Suposats 'xocs culturals' que s'acaben en donar valor a l'Altre. Amb la presència del director.
  • 21:30 - PATERSON (Jim Jarmusch): Darrera perla d'un dels directors contemporanis més valorats: el sr. Jarmusch és una autèntic autor que en aqust film ens parla de poesia quotidiana i de paisatges: paisatge de Paterson-New Jersey i paisatge vital d'un conductor de bus poeta. Un autèntic poema visual

Resultat d'imatges de cartel la millor opció oscar perez