dimecres, 9 d’agost del 2017

PESCANT SERIES DE TV (25): FALLING WATER


Resultat d'imatges de falling water tvA diferència de les 'pesques' televisives anteriors -sèries que no havia vist, encara- aquesta 'pesca' és sobre una sèrie que estic veient i vaig ben bé per la meitat. 

Falling water ha estat estrenada la primera temporada a Prime Video d'Amazon el passat octubre de 2016 i aquest abril ja han renovat per a una segona temporada. El capítol pilot fou escrit i co-creat per Blake Masters i Henry Bromell (tot i que aquest va morir l'any 2013).

La sinopsis de partida són 3 persones que no es coneixen però que són capaces de somiar parts del mateix somni... a mida que la trama evoluciona ens adonem que no es tracta de quelcom personal i particular sinó que forma part d'un estructura més gran que engloba tota la humanitat.

Un dels directors de bona part dels capítols és l'espanyol Juan Carlos Fresnadillo, aquell que a principis dels 2000 ens va sorprendre amb films inquietants com Intacto (2001), 28 semanas después (2007) o Intruders (2011); el xicot s'està obrint camí als EEUU i els projectes que té en cartera hi ha noms com Spielberg o Verbinski

La sèrie no arriba amb el suport de la crítica però sí de certa audiència. Que si és lenta, pretenciosa, complexa, difícil, rocambolesca... Certament, no és una sèrie de 'connexió ràpida' fins al capítol 3 no hi 'entres' del tot; si hi entres, és clar, perquè els que no ho fan la deixen, segur.

Una barreja entre Sense 8 i Twin Peaks. A mi, em tenen enganxat!