dilluns, 5 de febrer del 2018

FAN DELS MANEL !!!



Avui fa un any vam anar al concert dels Manel a l'Ametlla de Mar i fent memòria he detectat que era el sisè cop que els gaudia en directe. Veure 6 cops un grup ja comença a fer pensar que n'ets fan. Per tant, sí, som fans de Manel !!!.

Resultat d'imatges de manel en concert miravetPrimer Cop (2009): El primer cop va ser a Mataró l'any 2009, en el Festival Cruïlla de Cultures, acabaven de publicar el seu primer LP Els millors professors europeus, es tractava d'un festival en el què també gaudirem d'un solitari i tímid Joan Miquel Oliver que comparats amb Manel, aquests foren l'alegria de la huerta (que ja és dir!). Segon Cop (2009): Aquell mateix any els tinguerem ben a prop, a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

Tercer cop (2011): A Morella per a presentar els 10 milles per veure una bona armadura (2on. LP, 2011). 

Quart cop (2014): Un altre cop a Tortosa, 3 anys després -aquest cop gratuït i al Parc- per a descobrir el tercer LP del grup: Atletes, baixin de l'escenari (2013).

I fins ara darrer LP: Jo, competeixo (2016) el gaudirem 2 cops: Cinquè cop (2016): al Castell de Miravet dins del Mira Rock (estiu 2016) i, finalment, Sisè cop (2017): avui mateix, però fa un any, els tinguerem a l'Ametlla de Mar.

Sí, definitivament, sóc FAN. 4 LPs i 4 gires gaudides veient com el grup evoluciona: d'uns Manel tranquil, pausat i tímid; amb un Guillem a la veu lleugerament irònic i mooolt estàtic (per no dir, directament soso)... hem anat a un Manel rascant aires disco, pops, més propers, amb més ritme i més sentit de l'espectacle. Els Manel s'han fet grans ... i nosaltres amb ells.

Llarga vida als Manel !!!