dijous, 8 de març del 2018

ELS diLLUMS D'ARTS AL FORN


Dilluns passat vaig tenir ocasió de participar en una activitat que feia en temps que en tenia ganes de gaudir. Es tracta d'una trobada/sopar al restaurant el Forn de la Canonja de Tortosa. Aquesta trobada és mensual i té lloc cada primer dilluns de cada mes. Fou engegat per un seguit d'artistes del camp de la literatura, poesia, música, il·lustració, ceramistes.... però que està obert a qualsevol persona que s'hi vulgui afegir. Qualsevol és benvingut ... fins i tot el Ciutadà K.

El 30/11/15 tingué lloc la primera trobada i des de llavors l'activitat no ha parat. El Forn de la Canonja ofereix un menú sorpresa, a preu reduït i fixe. La trobada és sense guió previ, sense ordre del dia, es tracta de trobar-nos al voltant del menjar i la beguda i deixar-se portar per les inquietuds i la motxilla cultural que portem cadascú de nosaltres i, sobretot, voler-la compartir amb les persones que t'envolten. 

És una tertúlia de petit o gran comité depenent del nombre d'assistents en qüestió: pot girar al voltant de la poesia, al voltant de la política, de la música o de la ceràmica... tothom pot dir la seva, tothom és escoltat. 

Dilluns passat vaig poder comprovar que tot el què m'havien explicat era cert, es tracta d'una reunió que no s'assembla a res: un bon ambient de companyonia, de respecte, de voler escoltar i voler compartir. Un entorn de creativitat i inspiració.

Amics i amigues, us animo que hi formeu part, que ho proveu; si teniu un mínim d'inquietuds culturals no us decepcionarà i quedareu amb ganes de més, segur.


(si esteu interessats/ades podeu contactar amb dillumsdartsalforn@gmail.com)