dimecres, 8 d’agost del 2018

EL CASTELL HOGWARTS DE LEGO DE 6.020 PECES

Resultat d'imatges de castillo hogwarts lego

El passat 31 de juliol, el sr. Harry Potter va fer 38 anys, la popularitat de l'etern nen amb ulleres i cicatriu de llamp al front potser ha perdut una mica de pistonada però encara continua vigent. Prova d'això és que Lego ha llençat una espectacular rèplica del Castell de Hogwarts.

El Castell de Hogwarts de Lego comptarà amb 6.020 peces, tindrà 58 cm. d'alçada, 69 cm. d'ample i 43 cm. de profunditat, sortirà a la venda el proper 01 de setembre i costarà uns 400€. El castell anirà acompanyat de 27 figuretes relacionades amb la saga màgica (inclosos 5 dementors). Si l'aspecte exterior se'l veu cuidat l'interior va en la línia; també podem trobar la cabana de Hagrid, l'aula on s'impartia les classes de Defensa contra les Arts Obscures, la Càmara dels Escacs, el Calze de Foc, la sala comuna de Gryffindor, els despatxos de Dumbledore... 

Tot i que Lego indica que la joguina està recomanada per a majors de 16 anys, el preu fa pensar que el públic diana són moooolts dels pares i mares frikies amb ganes de tenir el seu Hogwarts particular a casa.




1 comentari:

Sergi ha dit...

Sóc més amant dels jocs de construcció que de Harry Potter... tot i que he de dir que jo era de Tente!