dimarts, 21 d’agost del 2018

L'INQUIETANT PINTURA DEL SR. BRUNO PONTIROLI

Bruno Pontiroli culturainquieta5

Bruno Pontiroli culturainquieta1Descobrim per la xarxa de l'obra del sr. Bruno Pontiroli (pressuposo que és una persona jove...no he estat capaç de trobar-ne l'any de naixement) i ens interessa alhora que ens inquieta a parts iguales. Va estudiar disseny en 3D arribant a treballar professionalment però poc a poc s'ha anat decantant cap a la pintura.

La seva és un cant al surrealisme, a la manca total de lògica i racionalitat, amb altes dosis d'ironia farcida de cossos tous i en estrany diàleg amb la natura i el regne animal.

En les seves creacions i podem trobar tocs de Goya, de Picasso i, sobretot, de Dalí però amb un aire còmic o cartoon que l'enllaça inevitablement amb propostes més actuals i cinematogràfiques com les del sr. Bill Plympton.

Bruno Pontiroli culturainquieta9

En paraules del sr. Pontiroli: "El meu objectiu és canviar l'estreta visió del món que tenim posant-lo cap per avall i pertorbar la nostra imaginació sacsejant una realitat acceptada amb imatges que són tan incomprensibles com familiars. Distorsionar un símbol o barrejar universos oposats em permet qüestionar la identitat de les coses, i d'aquesta manera reinventar-les"

Bruno Pontiroli culturainquieta20

Podeu visitar el seu espai web des d'aquí.


1 comentari:

Sergi ha dit...

Sí que és inquietant, sí. No es pot negar que pinta bé, però algunes de les seves obres esgarrifen una mica.