dijous, 28 de febrer del 2019

UN MATRIMONI ES DESCOBREIX EN UNA FOTO 11 ANYS ABANS DE CONEIXE'S

Resultat d'imatges de foto ye xue Chengdu

Aix, aquesta és una d'aquelles històries romàntiques i 'mones' que la Vida ens proporciona. Un d'aquelles històries que be podrien ser la base d'un guió per a un film de ciència-ficció sobre línies temporals i dimensions paral·leles... El noi i la noi que veieu a les fotografies van visitar aquest document el mateix dia i es van fer la foto, no es coneixien de res ni aquell moment fou l'ocasió per a conèixer-se....i 11 anys més tard es casarien i llavors mirant fotografies van descobrir que havien coincidit en aquell punt, en aquell moment.

Ye (ell) i Xue (ella) es van conèixer a Chengdu l'any 2011. Es van enamorar, es van casar i van tenir bessones. El sr. Ye intentant veure quina de les nenes s'assemblava més a la seva mare va veure la fotografia en qüestió i va dir: "mira, aquell que tens darrera s'assembla a mi..." , se li va despertar el dubte ja que aquella era la 'pose' típica quan li feien fotografies; així que va anar al seu àlbum de fotos i va veure que un dia del 2000 va estar a la ciutat de Qingdao davant de l'escultura de la fotografia, a escassos 20 metres de la que seria la seva dona.

Aquestes històries trobo que són les que ens perdem amb la fotografia digital... aquesta història s'hagués produït amb la fotografia digital?




1 comentari:

Sergi ha dit...

Si aquesta història és certa, és una meravella! D'aquestes que t'alegra el dia. Responent a la teva pregunta, no veig per què no podria passar amb la fotografia digital, segurament esborrem moltes fotografies, però sobretot les dolentes, almenys personalment en guardo moltes, moltes més de les que podria guardar si fes fotos amb reflex.