dilluns, 18 de març del 2019

INAUGURACIO #MOSMIREM A LO PATI



El projecte l'Aula al Pati, liderat per Alfred Porres, fa uns mesos ens proposava una activitat molt engrescadora i per diversos motius: per tractar-se d'un projecte 'mundial' engegat pel fotògraf JR que ens aterra a les Terres de l'Ebre, la possibilitat d'incloure els veïns usuaris/àries del centre de Salut Mental del Pere Mata en les activitats del centre d'Art Lo Pati i apropar i establir diàleg entre l'Art i el Públic. 


Per tot plegat, #MOSMIREM és un projecte que ja insinuava impacte abans de començar. Més de 200 persones van anar circulant per Lo Pati per a ser fotografiats, en unes fotografies que transmetessin 'bon rotllo', positivitat ... el bon fer del fotògraf aconseguia captar expressions diferenciades en cadascun nosaltre, perquè, lògicament, el Ciutadà K també hi participà. Encara que no et sentis molt fotogènic el sr. Quim Giró et sap treure bon partit. Un cop fetes les fotos es tractava d'empaperar l'exterior del centre d'art Lo Pati i del Centre de Salut Mental del Pere Mata. La intenció era barrejar-nos com un acte d'inclusió, de pertànyer tots i totes a un mateix grup.

El resultat final és impressionant: veure la façana de Lo Pati folrada de rostres és d'un impacte visual innegable.

Ahir es va procedir a la inauguració amb una bona presència de públic, una ambient distès i agradable... el solet, el vermut i la música de Moreno Ros Dj ho facilitaven.

Felicitats per la iniciativa!!