dijous, 21 de novembre del 2019

LES PELIS I SERIES MES VISTES DE NETFLIX: XIFRES 2018-19

Resultat d'imatges de contenidos netflix

Actualment Netflix té 158 milions de subscriptors a tot el món. Aquesta plataforma no s'havia caracteritzat, fins ara, per donar informació sobre el nivell de consum de la seva clientela. Era una 'caixa negra' saber quines sèries o pel·lícules tenien més visionats que altres. 

Fa unes setmanes, al New York Times, Netflix va fer públic les xifres de visionat del seu catàleg des de l'octubre de 2018 fins al setembre de 2019.

SÈRIES:
- Stranger Things: 64 milions
- The Umbrella Academy: 45 milions
- La casa de papel: 44 milions
- You: 40 milions
- Sex Education: 40 milion
- Our Planet: 33 milions
- Creedme: 32 miions
- Dead to me: 30 milions
- Así nos ven: 25 milions
- Elite: 20 milions

Es interessant que 2 produccions de la península estiguin en el rànking de les 10 més vistes: La casa de papel (en 3a. posició!) i Elite. Curiós que You estigui en la 4a. posició ... molt fluixa. Però, és clar, no es mira la qualitat sinó visionats.


PEL·LÍCULES (produïdes per Netflix, és clar):
- A ciegas: 80 milions
- Criminales en el mar: 73 milions
- Triple frontera: 52 milions
- La cita perfecte: 48 milions
- Tall girl: 41 milions
- Emboscada final: 40 milions
- Secret Obsession: 40 milions
- Quizás para siempre: 32 milions
- Más que madres: 29 milions
- Fyre: 20 milions

En relació a les pel·lis la informació no és tan rellevant perquè el que jo voldria saber és del total del catàleg, no només del que han produït ells. Saber quin nivell ocupen els clàssics o la preferència per les novetats o, fins i tot, filtrat per director/s o actors/ius ... algun dia arribarà.

1 comentari:

Sergi ha dit...

L'oferta és tan gran que és gairebé difícil coincidir. Vols dir que les sèries no són també de producció pròpia només? De la llista he mirat 'Stranger Things' i 'La casa de papel', de les pel·lícules cap. Sí que anem malament.