dijous, 27 de febrer del 2020

EL SR. DANNY TREJO ES L'ACTOR QUE MES S'HA MORT EN EL CINEMA


Certament, hi ha gent que té poca feina i es posa a calcular i a fer estadístiques de qüestions totalment delirants... però quan te les trobes, només que tinguis un puntet friky, les veus interessants i tot. Sí, certament, aquest 'puntet' (o 'puntot', hauria de dir) el tenim.

Doncs bé, la pàgina BuzzBingo ha fet una estadística dels actors i actrius que han mort més cops en el cinema. Fins fa ben poc el rànking estava encapçalat pel sr. Christopher Lee, morint 60 cops en el cinema però, és clar, la seva mort real ha fet que no pugui acumular-ne més i un altre actor li ha pres el primer lloc... es tracta del sr. Danny Trejo que amb 65 morts és l'actor/actriu que més cops a mort en el cinema.

En aquesta llista masculina podem trobar actors com: Lance Herinksen (51 cops), Vincent Price (41), Dennis Hopper (41), Boris Karloff (41) o John Hurt (39). 

Les dones sembla ser que moren menys en pantalla, els homes també acaparen aquest terreny, acumulant el 75,9% de morts en pantalla. Pel que fa a les dones, la primera de la llista és la sra. Shelley Winters (amb 20 morts), seguida de Julianne Moore (en segon lloc amb 17)  Jennifer Jason Leigh (en tercer amb 14). En el top 10 també tenim a Glenn Close i Meryl Streep (amb 13 morts) i Sigourney Weaver (en 12). 

Pel que fa als anys, l'any 1997 fou l'any en que va morir més gent en pantalla: 330, seguit de l'any 1990 amb 291 morts. I l'any en que morí menys gent fou l'any 1982 amb només 86 morts.

Què faríem sense aquestes estadístiques tan inútils com curioses...

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Deu ser que jo també tinc aquest puntet, perquè em fa gràcia aquesta estadística, la trobo intessant. Suposo que té molts més números de morir el típic actor amb cara de dolent, si t'encaselles en el paper de dolent de la pel·lícula em sembla que aniràs pujant en aquesta estadística. De totes maneres, 65 morts són moltes, eh! La de pel·lis que deus haver fet per arribar a aquesta xifra de morts.

Ciutadà K ha dit...

Tens tota la raó, Xexu, malauradament l'aspecte que tens et marca a l'hora de rebre ofertes i la cara del sr. Trejo demana a crits 'matar-lo per malote' (cinematogràficament parlant, és clar).

Segons l'imdb el sr. Trejo ha participat en ues 399 produccions. Déu n'hi do!