dimarts, 3 de març del 2020

LES 20 PELIS MES AVORRIDES DE LA HISTORIA DEL CINEMA


Resultat d'imatges per a "cincuenta sombras de grey"L'empresa Samsung, per una campanya promocional de llençament de nou producte ha fet una enquesta a 2.000 persones del Regne Unit per a saber quines són les pel·lícules més avorrides de la Història del Cinema. Obviament, que una pel·lícula sigui avorrida depén de moooltes variables, des del mal dia que hagis tingut a la son que arrosseguis. Però, bueno, quan un nombre elevat de persones coincideixen per alguna cosa serà... 

La següent llista està ordenada des de la més avorrida del món mundial (en el número 1) fins a les que, sent igualment avorrides, han tingut menys vots.

1. Cincuenta sombres de Grey (2015). Potser tonta, light, absurda, poc creïble, gens sexual... però avorrida? . Ha estat linxada per tothom, però ha tingut les seves 2 seqüeles. Podríem parlar, senzillament, de peli dolenta.
2. El proyecto de la Bruja de Blair (1999). Certament, no era una pel·lícula fàcil, però té el mèrit d'haver revitalitzant (sinó inventat a gran escala) el food footage
3. Star Wars. Episodio I: La amenaza fantasma (1999). Segur que la culpa és del pobre Jar Jar Binks, un dels personatges més odiats de la Història del cinema. 
4. Brokeback Moutain (2003). Rotundament no es mereix està en el lloc 4. No estem gens d'acord en que sigui avorrida i més, tenint en compte, que fou valenta per a mostrar una relació gay com mai havíem vist en el cinema.
5. Transformes (2007). L'inici de la saga de Michael Bay no ocupa els millors llocs de FilmAffinity, la saga ha tingut films pitjors.
6. Mensajero del futuro (1997). El film de Kevin Costner més infumable i desafortunat. Avorrit? Sí.
7. The Artist (2011). Els seus aires artys per a retre homenatge al cinema clàssic, el seu impecable blanc i negre pot ser anacrònic actualment però no és un film avorrit.
8. Australia (2008). El sr. Luhrmann després d'uns quants musicals reeixits i espectaculars estava de subidon i va intentar fer una peli 'bigger than life', intentant fer un Lo que el viento se llevó de 165 minuts... insuportables.
9. Vanilla Sky (2001) El misteri i 'estranyesa' del film d'Amenábar es transformà en anodino en creuar l'Atlàntic. Per molt que sortís Tom Cruise i repetís la Pe en el remake.
10. Siete años en el Tíbet (1997). Bueno, no la recordo tan horrible ni cansina; però sí que és una de les pitjors del sr.Annaud.
11. Batman y Robin (1997). El major despropòsit del sr. Schumacher, a l'igual que altres de la llista jo veig més una mala peli que un peli avorrida. De mooolt difícil defensa.
12. 2001: Una odisea en el espacio (1968). Els 139 minuts psicodèlics del mestre Kubrick (gran sobrevalorat!) pesen i molt. Has d'estar al 100% de son i d'energies per a gaudir-la com caldria. 
13. Matrix Revolutions (2003). La podríem qualificar de trilogia mal tancada, de críptica o absurda en algun moment però no l'etiquetaria d'avorrida, tampoc. Matrix és un referent... i punto!
14. Showgirls (1995). Es va emportar 7 premis Razzie (anti-Oscar) i fou qualificada com la 'pitjor pel·lícula de la dècada'... aix, tot i que molta gent la reivindica com a incomprès film de culte.
15. Un horizonte muy lejano (1992). Molt lligada al 'cas Australia' comentat més amunt... el matrimoni Cruise/Kidman es van pujar al carro de voler fer una peli èpica i majestuosa que va quedar en res.. però ens ho expliquen en 140 minuts!!!
16. El árbol de la vida (2011). Al sr. Malick el podem criticar de pesat, pedant, críptic o místic , però avorrit no ho penso. Es un film enlluernador com pocs.
17. Noé (2014). Una de les 'patinades' del sr. Aronofsky per a explicar una història bíblica sobre sacrificis i humanitat... 
18.¿Conoces a Joe Black? (1998). 173 minuts per a explicar-nos la història de la Mort amb cara de Brad Pitt i un Anthony Hopkins intentant 'salvar' alguna cosa d'un film insofrible.
19. Lincoln (2012). Rotundament, sí! avorrida és la paraula... hi haurà molt de rigor històric i no negarem que el sr. Spielberg és un mestre, però Lincoln (tot i les seves 12 nominacions als Oscar) és un peñazo!
20. Cleopatra (1963). I per acabar el rànking, la única pel·lícula de la llista que fou realitzada abans dels anys '90 . Estem parlant d'una peli de 243 minuts de durada, que per molt que apareguin radiants stars com la Taylor i el Burton, el minutatge  s'acaba fent llarguet.

Quines són les vostres pelis més avorrides?


2 comentaris:

Sergi ha dit...

Té gràcia aquesta llista! Jo no te'n sabria dir gaires d'avorrides, les que no ens agraden les solem oblidar una mica, oi? Alguna que m'ha decebut perquè no li he trobat res d'interessant, em venen al cap 'Mascotes' o 'Syriana', per exemple. A la llista n'hi ha unes quantes de ben conegudes. Vaig veure 'The Artist' fa poc, i no em va desagradar tant. Ni tampoc 'Conoces a Joe Black?'. La que és força dolenta és Matrix Revolutions, fa poc me les vaig mirar les tres altre cop i aquesta...

Ciutadà K ha dit...

Jo crec que hi ha molta confusió entre el que seria una peli dolenta d'una peli avorrida ... i moltes les d'aquesta llista són, senzillament, dolente