dimecres, 20 de maig del 2020

EL SR. DAVID LYNCH ... AQUELL HOME DEL TEMPS



El sr. Lynch és una caixa de sorpreses, la seva capacitat d'innovació i de deixar-nos 'estabornits' és inesgotable. Avui us vinc a parlar del sr. Lynch com a 'home del temps'. No es tracta de l'expressió típica de 'un hombre de su tiempo', que també, si algun cosa té el sr. Lynch és que és un modern, sense dubte. Però més aviat em referia a la professió del 'Home del temps', és a dir, parlem de Rodríguez Picó, per exemple.

Doncs bé, la setmana passada el sr. Lynch, sense avisar, va reprendre una activitat que ja havia fet als anys enrera. Mitjançant un canal de vídeo propi  a youtube explica el temps que farà a Los Ángeles. I ja està. No explica res més. Diu el temps i punt. A principis dels 2000, en col·laboració amb Radio Indie 103.01 de Los Ángeles, sense donar massa explicacions, ho va començar a fer; en la mateixa línia, és a dir, sense explicar res, ho va deixar de fer i la setmana passada hi ha tornat. Aquest és el primer missatge de la 'nova temporada' metereològica del sr. Lynch:

"Bon dia. És 11 de maig de 2020 i és dilluns. Aquí a Los Ángeles está ennuvolat. Estem a 64 graus Fahrenheit, o 17 Celsius. El sol començarà a creamar aviat i tindrem un dia assolellat, arribant als 70 graus. Que tinguin un bon dia"

Escassos 30 segons de vídeo. Des del dia 11 ha anat penjant un vídeo cada dia amb el nom de David Lynch Weather Report.

Aquí teniu el parte d'ahir 19/05/20: 




No em direu que aquest senyor no és fascinant ...