dimecres, 29 de setembre del 2021

'APOLLO 11' + CINEFORUM MODERAT PEL CIUTADA K

 

Al CineClub La Ràpita ens han convidat a participar en la 6ena. Jornada del Science Needs You!. Es tracta d'un esdeveniment de divulgació científica promogut per l'Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC). Des del 2017 -i engegat des de Figueres- aquest projecte dedica cada Jornada a una temàtica concreta. Des de fa 2 anys, compta amb seu a les Terres de l'Ebre. 

La temàtica del Science Needs You! (SNY) 2021 és "L'exploració de l'Espai: Noves oportunitats per a la Ciència i la Tècnica"; i es tractaran temes com la nova indústria de l'espai, les perspectives per a la colonització de Mart i l'exploració de l'Univers de l'Observatori Astronòmic Austral. La jornada principal serà el proper dissabte 02/10 de 09: 30 a 14:00 a l'Observatori de les Terres de l'Ebre. 

Els dies previs a la jornada principal es realitzaran diverses activitats: com la presentació del llibre "El meu primer llibre del cosmos", de Sheddad Kaid-Salah Ferrón a la Biblioteca de Roquetes ahir dimarts 28/09 a la Biblioteca de Roquetes i demà dijous 30/09 a le 18:00 a l'Ocine de Roquetes projecció del documental 'Apollo 11' (2019) -en el que veurem la crònica cinematogràfica més detallada i exhaustiva del projecte espacial amb el que es van posar els peus a la lluna per primer cop a la Història-, posteriorment es farà un cinefòrum amb la sra. Estefania Blanch -professora i científica de l'Observatori de l'Ebre que investiga en l'àmbit de les ciències de l'espai- i el Ciutadà K com a representant del CineClub La Ràpita. Estem encantats de que hagin confiat en nosaltres per a donar el toc cinematogràfic a la jornada científica organitzada per l'ACDIC.

Podeu consultar el programa d'activitats complet clicant aquí.