dimecres, 1 de setembre del 2021

FANGOFEST 2021 JA ESTA AQUI !!!



Arriba la 12ena. edició del FangoFest, Festival Internacional de Cinema Fantàstic, de Terror i Gore i ho fa més resistent i més intens que mai! ... perquè el Covid19 no ens pot parar! Perquè si alguna cosa sabem a FangoFest és com enfrontar-nos a zombies i apocalipsis variats així que l’esperit resistent ens ha portat a preparar un FangoFest potent, potent!
 
Potent perquè tenim més dies que mai: 5 dies carregats de cinema amb emocions fortes.

Potent perquè tindrem un dia de dedicat a Cinema de terror fet per dones.

Potent perquè tindrem produccions de diversos llocs del món: Mallorca, Argentina, Itàlia, Cantàbria, Alcanar, Canadà ...

Potent perquè reforcem el cinema d’animació amb més curts que mai!.

Potent perquè tindrem la presència de convidats i convidades de luxe: com Rosanna Walls (actriu en films com Muertos de risa, Torrente 2 o Wonder Woman 1984) i que el Ciutadà K tindrà l'honor d'entrevistar (DISSABTE 04/09-18:30), com Sebastià d’Arbó (director del film de culte El Viaje al más allá, del que celebrarem el seu 40è. aniversari) i que el Ciutadà K moderarà una xerrada al voltant de llibre i el film (DIUMENGE 05/09-12:30), com Diego López (responsable de la secció Brigadoon del Festival de Sitges que ens presentarà el seu darrer documental 'La dama del fantarerror').

Potent perquè el canal web, especialitzat en cinema de terror, El ataque de las vampiras estarà al FangoFest i donarà cobertura del mateix a les xarxes.

Potent perquè, per primer cop, tindrem una sessió de cinema infantil per al jovent de casa

Potent perquè mitjançant el cinema de gènere tractarem temes polítics i socials... perquè el terror també pot ser resistència i reivindicació!
 
De l’01 al 05 de setembre FangoFest arriba al  Casal d’Amposta amb més energia que mai, plantant cara al coronavirus però seguint totes les mesures de seguretat. Perquè la cultura és segura!
 
El FangoFest 2021 resistent i més potent que mai !!!

Entreu a la programació , mireu tot el que us hem preparat durant aquests 5 dies de FangoFest i VENIU !!!