dijous, 7 d’octubre del 2021

SITGES 2021 #2: CAP A SITGES !!


Avui dia 7 i fins al diumenge 17 arrenca el 54 Sitges- Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Amb el leitmotiv de l'home llop i la bèstia interior ens esperen 169 títols per a gaudir del millor cinema fantàstic del món.

Un any més estem acreditats com a col·laborador d'Amposta Ràdio, així que tindrem la clàssica connexió telefònica a peu de canó.

La programació d'enguany està farcida de noms propis com Sion Sono, Ben Wheatley, Juli Ducournou, Alex de la Iglesia, Paco Plaza, Juan Giménez, Tommy Wirkola, Ari Folman, Edgar Wright, Alexander Bustillo i Julien Maury, Takashi Miike, Ani Lily Amirpour, George A. Romero, Phil Tippett, Zhang Yimou, ...

Tenim la peli d'inauguració: Mona Lisa and the blood moon de la interessant directora Ani Lily Amirpour i de Cloenda: The Green Knight de David Lowery; tenim un llarga llista de films d'homes llops i la recuperació de Historias para no dormir amb treballs de Rodrigo Cortés, Rodrigo Sorogoyen, Paco Plaza o Paula Ortiz; i tenim premiats i premiades de l'alçada de: Mamoru Hosoda, Belen Rueda, Carlos Saure, Neill Blomkamp, Alice Krige, Nick Atosca, Roque Baños, Emilio Gutiérrez Caba i Lucile Hadzihalilovic.

Ganes de gaudir de mooooltes hores de cinema. Aquesta és la meva llista de programació, una selecció de 32 films:

- Llanto maldito
- El páramo
- Mad God
- Tres
- Belle
- Where is Anne Frank?
- The innocents
- Barbaque
- Warning
- Mayday
- Junk Head
- Inexorable
- The Dawn
- Antlers
- Last night in Soho
- A glitch in the Matrix
- Here Before
- She will
- Freaks out
- The Deer King
- The taking
- The blazing world
- Nitram
- Chucky 
- Demonic
- Prisoners of the Ghostland
- Tide
- Y todos arderán
- Earwig´
- La abuela
- Let the wrong one in
- The Green Knight

Ens veiem a Sitges !!!!