dijous, 31 de març del 2022

'KARATE KID' + PRESENTACIO LLIBRE 'KARATE KID I COBRA KAI' AL CINECLUB LA RAPITA

 

Al CineClub La Ràpita obrim la porta del Sixto Mir a la nostàlgia del cinema popular dels '80 del segle passat. Ara que amb la sèrie 'Cobra Kai' s'ha recuperat la saga Karate Kid i la història d'entrenament i superació de Daniel Caruso i el seu entrenador el sr. Miyagi és un bon moment per a revisitar-la.

'Karate Kid' és una pel·lícula de 1984 dirigida per John G. Avildsen que va tenir 3 seqüeles i un reboot (al 2010, amb el rostre d'un dels fills de Will Smith). Cap, però, va tenir l'èxit i el ressó de la primera part. En ella, l'entranyable relació del personatge de Ralhp Macchio i el seu entrenador d'arts marcials, encarnat per Pat Morita amb el toc d'història romàntica de la 'noia de la peli' -una joveníssima- Elisabeth Shue van enganxar a la generació de l'època i la patada de la grulla del final del film -emocionant i èpic- és un dels moments més recordats de la memòria cinèfila d'aquells que vam nèixer als '70.

A la sessió podrem gaudir de la presència de l'escriptor Francisco Javier Millán que es parlarà del seu nou llibre: 'Karate Kid & Cobra Kai', un nou treball al voltant de les produccions cinematogràfiques dels '80 com fèu a 'Generación Goonies' (2015) o 'Los Goonies nunca dicen muerto!'  (2020).

Voleu revisitar 'Karate Kid' amb nosaltres? veniu diumenge a les 18:30 a l'Auditori Sixto Mir de La Ràpita.