dimarts, 18 d’abril del 2023

disTRETS, EL CONCURS FOTOGRAFIC DE TRETS

 

TRETS, Festival Internacional de Cinema i Cultures organitzat pel CineClub La Ràpita va començar l'any passat la seva primera edició dedicada a la Cultura Italiana; aquest 2023 serà la Cultura Francesa la protagonista principal. Enguany tenim novetats i la primera de totes és disTRETS, el Concurs de Fotografia de TRETS.

disTRETS està ideat i dinamitzat per l'amiga i fotògrafa Eva Mascarell. La temàtica del concurs és 'França i la seva cultura', de forma genèrica i totalment lliure... pot participar, doncs, qualsevol imatge que la persona autora consideri inspirada en França. 

Les fotografies poden de qualsevol tècnica, en blanc i negre, en color, modificades, retocades, collages, fotomuntatges... però sempre en alta resolució (mínim resolució de 300ppp i presentar-se en format .jpg). Creativitat a tope!

Teniu fins al 28 d'abril per a presentar les vostres propostes enviant-les al correu del concurs: concursdistrets@gmail.com indicant en el tema del correu DISTRETS 2023 i en el cos del correu el nom i cognoms, telèfon de contacte, pseudònim i títol de l'obra. 

Les fotografies seran exposades mentre duri el festival TRETS (del 04 al 07 de maig), el Jurat escollirà la millor fotografia i es donarà a coneixer la persona guanyadora el primer dia del festival, a la Inauguració de TRETS. Només hi haurà una fotografia guanyadora i el premi són 100€  + samarreta + totebag + xapa del CineClub La Ràpita.

Vinga, que el Concurs està obert a tothom! Només cal tenir un mòbil...