dijous, 7 de setembre del 2023

AVUI COMENÇA FANGOFEST 2023 !!!!

 
AVUI comença el FangoFest, Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore, enguany arriba a la seva XIVena. edició i ho fa a lo grande! amb més dies, més activitats i més espais!

Des d'avui dijous i fins al dilluns ens esperen 5 dies ben intensos de cinema, música i exposicions del gènere més intens i sanguinolent. 

Enguany l'activitat es divideix entre el Casal (amb projecció de films), la Lira Ampostina (amb projecció de films i entrevista al convidat), el Pavelló esportiu (a la zona de la Fira d'Amposra, amb concerts) i al Museu de les Terres de l'Ebre (amb exposició).

La programació està farcida, sobretot, de cinema: 12 llargmetratges i 140 curtmetratges; però també de música, enguany el FangoFest recupera els concerts (que en anys anteriors ja havia fet) amb: Pvssydonia (grup de rock/punk d'Eivissa), Catacumbo (banda rockera de Barcelona), Llomillo (els amics inclassificables de Masdenverge) i els Djs: Dj Wilson i Dj Javi Tupatutupa.

El FangoFest 2023 també arriba amb una potent exposició de Marc Pujol (especialista en efectes especials i professional d'Anomalia Arte & FX). 'Objetos Malditos y otros juguetes del cine de terror" és un conjunt de recreacions artístiques d'objectes i personatges del cinema de terror.

I, com cada any, tindrem un convidat al FangoFest, aquest any és Adrian Cardona un dels 'homes orquestra' del cinema de guerrilla més rellevant del país, porta més de 20 anys realiltzant curtmetratges i films carregats de bogeria, sang i xalera (entre ells, el brillant curtmetratge Fist of Jesus, co-dirigit amb David Muñoz). El Ciutadà K serà l'encarregat de parlar una estona amb ell i per a que ens expliqui detalls de la seva feina i les seves produccions.

Resum de programació i espais: 

DIJOUS 07/09: Al CASAL: Arranca el dia amb el llargmetratge Joni pata de conejo a les 16:00, després 5 blocs de curtmetratges i entremig: la inauguració oficial a les 19:00 i projecció de la clàssica sessió 'Made in Terres de l'Ebre', amb el bo i millor que s'ha fet al nostre territori.

DIVENDRES 08/09: Al CASAL: A partir de les 16:00 7 blocs de curtmetratges i el llargmetratge Emerge.

DISSABTE 09/09: Al CASAL: Des de les 09:00 6 blocs de curtmetratges i els llargmetratges: Opal (09:00) i The nanny's night (19:20) i a partir de les 23:30 Concerts a la zona dels pavellons esportius: Pvssidonia + Catacumbo + Llomillo + Djs

DIUMENGE 10/09: A la LIRA: 3 blocs dde curtmetratges, entrevista amb el convidat del FangoFest 2023: Adrian Cardona i projecció del seu film: Cop models, mission turbozombies. i acabarem la jornada amb una sessió Golfa amb 2 films: Sempitermo i El mundo es un vampiro.

DILLUNS 11/09: A la LIRA: a partir de les 15:30 marató de llargmetratges començant per la clàssica: Re-animator d'Stuart Gordon, per a celebrar el seu 30 aniversari.

Un bon repertori d'activitats... ens veiem al FangoFest 2023 !!!!
.

Un