divendres, 8 de desembre del 2023

EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA COOPERATIU (CO-) DEL ZUMZEIG AL CINECLUB LA RAPITA

 
Enguany encetem una col·laboració xula al CineClub La Ràpita. El Festival que organitza el Zumzeig (l'única sala de cinema cooperatiu i participatiu sense ànim de lucre de Barcelona) el CO- ha engegat la seva versió itinerant í ha preparat 3 sessions fora de Barcelona: a La Selva (01/12/23), a Santiago de Compostela (14/12/23) i al CineClub La Ràpita (12/12/23).

El CO- és un festival internacional de cinema i pensament que visibilitza la creació cooperativa, col·lectiva i col·laborativa. Es tracta, doncs, d'un proposta en la les formes de producció i gestió associativa, amb plantejaments alternatius o arriscats són el punt central. El CO- va nèixer amb uns objectius molt clars: crear propostes alternatives de llenguatge audiovisual, problematitzar i generar un pensnament crític en les formes estàndars de producció audiovisual, ser un punt de trobada entre agents del context local i l'internacional i ser una plataforma de pel·lícules consistents des dels punts de vista artístic, polític i social.

El CO- té 3 seccions: Secció Oficial Llargmeatrtges, Secció Oficial de Curtmetratges, Secció Focus (no competitiva i que busca descobrir pel·lícules fetes de forma col·lectives o associatives al llarg de la història).

El CO- Itinerant desembarca al CineClub La Ràpita amb la secció de Curtmetratges i en podrem veure 5: Quan ens trobem, Cabo tuna o la gestión del cielo, Hardly working, Ya habremos olvidado i Seeds.

El proper dimarts 12/12 a les 20:00 us oferim la possibilitat de veure curtmetratges a l'Auditori Sixto Mir gràcies a CO- del Zumzeig. Comptarem amb la presència de membres de l'equip organitzador del festival.

Us hi esperem!