dijous, 18 d’abril del 2024

'SABER SUMUD PALESTINA: LES ARRELS D'UNA TERRA' AL CINECLUB LA RAPITA


 
Amb la intenció de continuar conscienciant sobre la situació en el territori de Palestina i com a forma de donar suport, el CineClub La Ràpita us ofereix el documental Saber Sumud Palestina en col·laboració amb Terres de l'Ebre amb Palestina. Aquest col·lectiu ha estructurat un Cicle de Cinema Documental per Palestina a Terres de l'Ebre oferint 2 documentals: demà divendres 'Més enllà del mur: cançons contra l'apartheid' a Gandesa i diumenge 'Saber Sumud Palestina' al CineClub La Ràpita.

'Saber Sumud Palestina: Les arrels d'una terra' ens mostra la resistència diària de persones palestina davant la violència de l'Estat d'Israel. El film ens mostra el testimoni de persones grans que volen retornar a casa seva i poder ser enterrats a la seva terra. El film va ser rodat per un grup de brigadistes catalans la primavera de 2017, per tant, es tracta d'un film col·lectiu dirigit per Mercè Cama, Xantal Gabarró, Josep Galván i Roger Sànchez. A la projecció comptarem amb part de l'equip que ens presentaran el film i crearan un espai de diàleg en finalitzar el film. Es tracta d'un film de 2023 i serà el primer cop que s'estrena a Terres de l'Ebre.

Serà una sessió gratuïta amb taquilla inversa, com a forma de recollir fons per a continuar fent accions d'ajuda al poble palestí.

És una d'aquelles sessions que necessitem que vingueu ... fins diumenge!!