divendres, 4 d’abril del 2008

D'ANIVERSARIS....

És una d'aquelles coses que podrien continuar fins a l'infinit... sempre hi ha aniversaris per a celebrar... i més si es té tendència a la mitomania, a la cinefagia i al col·leccionisme -un tret lligat al Ciutadà K-... però de tots aquests aniversaris destriem els més importants, pròxims, interessants, curiosos.... i per això els recordem.
El dia d'1 abril hauríem d'haver celebrat el naixement del blog... sí, nois i noies les noves tecnologies és el que tenen, són tan recents que podem saber, veure, llegir, comprovar els inicis de moltes coses... així que, el dia 1 D'ABRIL d 1997 el sr. DAVE WINER va escriure el primer blog de la història del món mundial... i les primeres paraules: Linkbot, Big Brother (més críptic que el monolit de 2001) ... aquí el teniu:
Han passat 11 anys i actualment, segons l'informe de Technorati -empresa que es dedica a analitzar l'estat de la blogosfera (¡toma ya!), empresa creada per David Sifry-, el març de 2007 comptabilitzaven més de 70 milions de blogs!!!! i pujant (sembla ser que els darrers informes parlen d'un estancament) ... CASA NOSTRA, LA BLOGOSFERA, ES MOLT GRAN ....SOM MOLTS I MOLTES!!

(si voleu veure l'Informe complet)


I per al final he deixat la PRINCIPAL raó de recordar aniversaris... per les persones que estimem... aquests són in-oblidables.... i durant tot aquell dia els tenim presents.... ahir era un d'aquests dies, un 3 d'abril naixia un persona IMPORTANT... i per a ell aquest regal: l'Elvis (ai, nostàlgia de joventut!) i les boniques imatges del Wim Wenders a 'París, Texas' que l'acompanyen...
...perquè t'estimo, gràcies per estar!! ....

2 comentaris:

Jasum ha dit...

Moltisimes gracies, has fet que m'emociones, així que ara que estic tendre i aprofitant aquesta sensació d'invisibilitat que dona la xarxa i ens permet dir coses que no diem normalment ( i tindríem que dir mes sovint a la gent que estimem ), gracies nomes per ser qui ets i ser com ets, no canvies mai.

T.T

Ciutadà K ha dit...

GUAPO!!!!!