divendres, 24 d’abril del 2009

SR. DAVID -Ommmmmm- LYNCH

·
El sr. David Lynch (un dels habituals d'aquesta llar) fa dies que no estrena cap pel·lícula (sí, Pats, sí, les enyorem!), però és que té molta feina!: Ha engegat la Fundació David Lynch per a escampar una educació basada en la consciencia i aconseguir, així, la pau al món. Sí, com ho llegiu! Ell vol que aquesta matèria sigui assignatura obligatòria en tots els centres educatius dels EEUU (i, a la llarga, de tot el món) ja que ella pot aconseguir que les generacions futures redueixin els nivells de violència massa presents en la vida quotidiana i arribar al nirvana (ai, perdó!) a la pau mundial. La Meditació Transcendental és la gran eina per aconseguir aquests engrescadors resultats.
·
Dieu-li ambiciós al noi!, però gràcies a la seva influència està aconseguint seguidors i seguidores 'around the world' i la Fundació està guanyant força. Des de la seva pàgina web s'informa a totes les escoles que s'ofereixen beques per a aprendre meditació a estudiants, pares i educadors d’EEUU, Amèrica Llatina, Orient mitjà i Àfrica; des de 2005 han atorgat més de 60.000 d'aquestes beques, a més de finançar investigació universitària sobre els beneficis de la 'meditació transcendental' en situacions d'estrés, d'aprenentatge i en el comportament... "Individual peace is the unit of world peace" (Mr. Lynch dixit). "La meditación ya no tiene nada que ver con la mística ni es un movimiento 'new age'. Hay unos 600 ó 700 estudios que muestran que es algo bueno para los seres humanos ahondar en sí mismos (...). Si se enseña a los jóvenes a meditar en escuelas con problemas, se observará en breve un cambio de 180 grados en el comportamiento de los estudiantes" (reportatge de 'Ñ, Revista de Cultura' del 03/04/09).

Aquesta Fundació, fa uns dies, va organitzar un concert benèfic al Radio Music Hall de Nova York, comptant amb la participació de Sheryl Crow, Moby, Ben Harper i Mike Love (membre dels Beach Boys)... i dels Beatles!! el que no han aconseguit anys i anys de súpliques de fans i productors discogràfics sí aconseguí el sr. Lynch i la seva Fundació: Paul McCartney i Ringo Starr (els últims Beatles vius) actuaren junts.

Ara entenem perquè el sr. Lynch fa temps que no estrena res... no té temps!!... i la qüestió va a més, la seva ambició no té límits i proposa creà "Universitats per a la Pau Mundial”, ens les que prepararien als/les seus/ves alumnes per a ser 'pacificadors/es professionals' ... Amics i amigues, el 'mestre Lynch', el principal creador d'històries torturades, malsanes, agoixants, violentes i perverses... ha trobat la pau gràcies a la meditació i -creu que- és la solució per millorar el món !!! l'acompanyem????
·

Cosmically Conscious...

5 comentaris:

Laura ha dit...

a mi la meditació em costa molt, molt. trobo que és molt difícil aconseguir l'estat òptim. a ioga de vegades en fem i jo no ho aconsegueixo mai. un dia aniré a voltar pels temples de l'índia, ciutadà.

bon dia!!

Ciutadà K ha dit...

vagi, vagi, amiga Polita, tots aquests dels que parlo és allà on van aconseguir aquesta capacitat meditatòria ...

Bon dia...

(va tenir, vosté, un bon Sant Jordi???)
:)

Kelitxi ha dit...

Senyor K, vostè que és psicòleg no ens podria fer un estudi de les pulsions violentes del senyor Lynch i del mecanisme de sublimació que el porta a fomentar la meditació?

Aquest to irònic que em sembla percebre en el text, és perquè vostè pensa que la pau al món s'aconseguiria acabant amb les injustícies i les desigualtats, i no pas amb meditació (tot i que la meditació no té res de dolent, és clar)? Si és així, avui no tenim debat, perquè estic totalment d'acord amb vostè!

Ciutadà K ha dit...

Què lúcida és vostés, srta.Kels... m'ha pillat!!

No, no hi haurà debat... a no sé que s'apunti alguna visitant més...

És flipant aquest contrast tremendo entre el que 'fa' i suposadament l'interessa....

pati di fusa ha dit...

carambas, que forta vas, kels! he hagut de buscar "sublimació" al diccionari i tot! :P

per al·lusions (amb aquest plural majestàtic en lletra petita però carregat d'ironia del post), diré que el sr. lynch i jo no acabem de connectar, però potser l'hauria de revisitar, ara que ja sóc gran. i mira que això de la meditació m'ha agradat! encara podríem ser amiguets, i amb el ben harper i el moby... :)

sí, és diumenge i estic fent la memòria del cap!!! gghzdxhzxnyrgegssercgtjsdhfu
X-/